Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Lichtslinger in de slaapkamer: o zo romantisch - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-10-2023

  Lichtslinger in de slaapkamer: o zo romantisch

  Dat Kae uit Amsterdam slingers in huis heeft hangen, kon je eerder deze week al zien. Maar het zijn niet alleen gewone slingers die in haar huis hangen. Zo hangt er in haar slaapkamer zo’n romantische lichtslinger die je vaak voor buiten ziet. Maar waarom zou je zo’n lichtslinger eens niet ophangen in je slaapkamer?

  Zo’n lichtslinger is natuurlijk een must voor in de tuin, je dakterras of op je balkon. Met zo’n lichtslinger creëer je meteen zo’n romantisch sfeertje in je buitenruimte. Ik moet meteen denken aan (Toscaanse)bruiloften als ik zo’n slinger zie. Maar niet alleen voor je buitenruimte is het leuk blijkt maar weer na mijn binnenkijker bij Kae. Voor in haar slaapkamer koos ze eens niet voor een hanglamp, maar juist voor een lichtslinger die ze boven het bed hing. Deze lichtslingers kun je kopen op stroom, maar je hebt ze ook met batterijen (in mijn logeerkamer heb ik bijvoorbeeld eentje hangen die werkt op batterijen en een timer, ook best handig).

  Lichtslinger in de slaapkamer: o zo romantisch Lichtslinger in de slaapkamer: o zo romantisch

  Meer zien van deze lichtslinger?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online, met als kers op de taart de volledige hometour die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Kae zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het huis van Danique uit Leiden:

  Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu