Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Licht je planten uit op een vintage dressoir - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-10-2023

  20 november, 2018

  Licht je planten uit op een vintage dressoir

  Er zijn tal van manieren om je plantenverzameling uit te stallen in huis. De één zet de hele vensterbank vol, de ander kiest weer voor veel hangplantjes en weer een ander gaat voor joekels van planten in huis (zo droom ik nog altijd van een palmboom in huis). In het huis van Karen van Kee & Kee spotte ik ze op een vintage dressoir.

  In de hometour bij Kiki werd al duidelijk dat zowel zij als Karen echte plantenjunkies zijn en om de zoveel tijd een groothandel voor planten volledig leeg kopen. Karen heeft overal in huis planten staan (daar vrijdag meer over in de hometour die dan live gaat) en op dit vintage dressoir pronken er ook genoeg. Op slag verliefd was ik toen ik dit vintage dressoir in de woonkamer van Karen’s Amsterdamse stulpje zag staan. Naast de verweerde look vond ik ook het model bijzonder. Het glas maakt ‘m net even wat anders dan andere vintage exemplaren. Karen kocht ‘m via Marktplaats van een meisje die dit vintage dressoir opknapte; hij was namelijk eerste spierwit!

  Nog meer zien van dit vintage dressoir en meer uit het huis van Karen?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die aanstaande vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Karen en haar gezellige Amsterdamse appartement zien, volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet die van Kee & Kee te volgen.

  Bekijk hier de woontip van gisteren uit het huis van Karen:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour bij Kiki van Kee & Kee week:

  Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu