Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Leuke hotspot: The Darling - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  27-01-2022

  2 februari, 2015

  Leuke hotspot: The Darling

  Tijdens een bezoekje aan de Hallen in Amsterdam stuitte ik op de Hannie Dankbaarpassage in Hal nummer 17,  een gezellig ‘straatje’ vol met kleine ondernemers waar The Darling één van is. Ik moest er uiteraard even naar binnen..

  The Darling kende ik al van de Negen Straatjes. In dit leuke winkeltje koop je tweedehands kleding, kleding van het eigen merk van The Darling, andere coole merken én kun je thee met cupcakes bestellen. Een super schattig zaakje dat onlangs een tweede filiaal opende in de Hallen. En daar word ik natuurlijk helemaal wild van.

  Het fijne van dit filiaal is dat je hier ook lifestylespullen kunt kopen én kleding voor kids. En store manager Yara schenkt graag een kopje thee voor je in als je druk met passen bent. Een cupcake erbij en je wilt eigenlijk nooit meer weg. In de straat zitten o.a ook nog een antiquair, een kinderfotografe, een winkel met vilten kleding en een heerlijk geurende zaak vol met Marokkaanse argan olie. Ik vermoed dat ik hier vaker te vinden ben de komende tijd..

  The Darling vind je op de Hannie Dankbaarpassage 19 in Amsterdam.

  Leuke hotspot: The Darling Leuke hotspot: The Darling Leuke hotspot: The Darling Leuke hotspot: The Darling Leuke hotspot: The Darling Leuke hotspot: The Darling Leuke hotspot: The Darling Leuke hotspot: The Darling

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu