Leuke DIY’s voor in je interieur

DIY’s zijn niet alleen budgetproof, maar ook nog eens super leuk om te doen, helemaal voor in huis. Het is toch fantastisch om te kunnen zeggen: “dit leuke meubelstuk heb ik zelf gemaakt.” Daarom selecteerden ik de leukste DIY’s voor in je interieur.

DIY: wandplank

Interior Junkie Elisah spotte deze wandplank met leren riemen bij Klaas. Een leuke DIY om zelf te doen. Scoor een mooie plank bij de bouwmarkt en zoek leren riemen op. Et voila: je eigen wandplank. Voor de final touch style je de wandplank met potjes, plantjes en persoonlijke items.

Bekijk de wandplank DIY van Klaas hier.

Huizentour bij Klaas in Den Bosch

DIY: marmeren salontafel

Een woontrend waar we maar geen genoeg van krijgen, is natuurlijl marmer. Ook dit najaar kan en mag het nog steeds (hou het ooit op denk je?). Een prijzige trend, want marmer is niet goedkoop. De oplossing? Marmerfolie. Zoek een bijpassend, simpel bijzettafeltje uit en plakken maar.

Lees hier hoe je een salontafeltje met marmerfolie bedekt.

Salontafeltje zat? Pimp 'm met marmerfolie

DIY: een bankje

Met een plank en vier poten kun je het leukste bankje ooit maken. Erg gemakkelijk en perfect voor in de gang of aan het voeteneind van je bed. Ben je benieuwd hoe je dit kunt maken?

Lees hier de tips en tricks voor een DIY bankje.

diy thumb

DIY: kruidentuintje

Een keuken is pas af als er een kruidenhoekje is toegevoegd. Een stoere bak op het keukenblad, potjes in het raam of aan de muur. Interior Junkie Elisah creëerde een fijn kruidenhoekje in haar keuken in minder dan 5 minuten. Tijd om zelf aan de slag te gaan. Check de video!

DIY: geschilderde lijst

Deze DIY is misschien wel de meest goedkope van allemaal. Struin op zolder of bij de dichtstbijzijnde kringloopwinkel voor een mooie, oude fotolijst. Neem een pot van je favoriete verf en schilder de lijst tot halverwege. Wil je het nog speelser maken neem de hele muur mee met een likje verf.

Check het artikel ‘Pimp je muurtje met een half geschilderde lijst’ voor inspiratie.

DIY: Pimp je muurtje met een half geschilderde lijst

DIY: lichtslinger

Een zomeravond lang toeven in de tuin, daar houd ik van. Maar de herfst is in aantocht en dan wordt het eerder donker ’s avonds. Geniet nog wat langer van de avonden in de tuin met een lichtslinger. In deze DIY laat Interior Junkie Elisah zien hoe je een standaard met lichtslinger maakt.

Lees hier hoe je de lichtslinger zelf kunt maken.

DIY: maak je eigen lichtslinger standaard

Beeld header: Interior Junkie/Elisah

Reageer ook