Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kerstboom pronkt nu al in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 06-12-2023

  Kerstboom pronkt nu al in huis

  Ja, ik weet het. Sinterklaas is nog steeds in ‘t land en ik heb al de kerstboom in huis. Nog niet opgetuigd, dat dan wel weer. Na 5 december ga ik helemaal los..

  De zoektocht naar een enorme kerstboom voor in huis zette ik een aantal weken geleden op gang. De boom moest groter en dikker. Zo’n exemplaar waar vriendlief een lichte hartverzakking van zou krijgen. Dus bestelde ik er eentje. Mét sneeuw. Een nepperd, dat dan wel weer aangezien ik drie hoog woon en geen zin heb om elk jaar een boom naar boven én naar beneden te sjouwen, nog niet te denken aan al die naalden.. Nee, met een kunstkunstboom blijven mijn o zo geliefde kerstfiguurtjes de hele feestmaand door mooi hangen. Dat is weer één zorg minder, naast het feit dat katlief wel eens in de boom klimt..
  Helaas was aankoop nummer 1 niet echt geslaagd; ik verwachtte een enorme boom (want hoger dan 2 meter). In plaatst daarvan kwam er een lullig boompje uit de doos. Op naar een tuincentrum om alle exemplaren eens in het echt te bewonderen. En ja hoor, een van de allergrootste van de kerstboomafdeling gooide ik gretig in de winkelwagen. Die ging mee naar huis.
  Kerstboom pronkt nu al in huis
  Op tien centimeter na past Mr Big X-Mas Tree nét. Alleen de piek is nu geknakt, maar dat is niet erg: ik heb een hekel aan een piek op een kerstboom.
  Na 5 december tuig ik hem op. Nog even geduld..

  Eén reactie op “Kerstboom pronkt nu al in huis”

  1. Maria schreef:

   Gave boom mooi vol mag ik vragen welke merk het is? x Maria

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu