Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Kamerverdelers in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  29-06-2022

  Kamerverdelers in huis

   

  Een grote kamer is heerlijk. Er is ruimte en geen gepriegel met kasten en bedden die alleen in een bepaalde hoek kunnen staan omdat het anders niet past.

  Maar een muurtje plaatsen en er twee kamers van maken is ook zeker niet verkeerd. Ik ruik inloopkast, atelier, studeerkamer, loungeruimte, thuisbibliotheek (yes, daar is ie!). Ik zou zo’n ruimte eigenlijk in tienen moeten delen, matchend aan het aantal bestemmingen dat ik ervoor heb bedacht. Maar hier wordt mij meteen een spiegel voorgehouden want eigenlijk ben ik niet zo van ‘in hokjes denken’ en kies ik bij een dergelijke ruimte misschien toch voor de gulden middenweg met een kamerscherm of de grotere variant ervan.

  Verdeel en heers dus. Zo wordt de uitstraling van de kamer groter als je hem verdeelt. Zeker met een bepaalde mate van transparantie erin, zodat je er wel doorheen kunt kijken en weet dat de ruimte eigenlijk veel groter is.

  Het is tenslotte kiezen of delen…

  Woontips:

   

  Florijn (26) woont in een studio in Amsterdam en werkt voor een merkactivatie bureau waar ze al haar creativiteit in kwijt kan. Toch richt ze zich in haar vrije tijd het liefst op interieur design: zo kiest ze haar tandarts uit op de look & feel in de wachtkamer en maakte haar hart onlangs een sprongetje toen ze in haar nieuwe yoga school klassieke ornamenten aan het plafond ontdekte, gecombineerd met een robuust houten tafel bij de receptie. Op Interior Junkie houdt ze elke week verschillende inspiratieposts bij. Lees hier meer over Florijn en haar woonverslaving.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu