Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Je huisdier zit er extra goed bij in een van deze huisdierhuisjes - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 02-12-2023

  5 maart, 2017

  Je huisdier zit er extra goed bij in een van deze huisdierhuisjes

  Laatst hadden we een binnenkijker in een prachtig minimalistisch sfeervol huis. Grote raampartijen, veel lichtinval en een geweldige styling. Maar toen was daar ineens de witte vogelkooi op standaard. Ik dacht direct; dat moet toch anders kunnen. Dus ging ik zoek naar stoere, hippe, coole huisdierhuisjes.

  Zo hoef je voor je vissen helemaal geen vissenkom te gebruiken. Pak een grote fles, lichtbol, theepot of voorraadpot en bouw deze om tot een cool waterparadijs. Laat je hond of kat shinen in een design pronkstuk. En ook je konijn of huismuis hoeft zich niet te vervelen.  Hierbij mijn favoriete huisdierhuisjes op een rijtje.

  Je huisdier zit er extra goed bij in een van deze huisdierhuisjes Je huisdier zit er extra goed bij in een van deze huisdierhuisjesJe huisdier zit er extra goed bij in een van deze huisdierhuisjes Je huisdier zit er extra goed bij in een van deze huisdierhuisjes Je huisdier zit er extra goed bij in een van deze huisdierhuisjes

  Beeld gevonden via:

  1. Etsy. 2. Yorokobu. 3. My Modern Met. 4. Instructables. 5. Lushome. 6. Etsy. 7. Love Fashion. 8. Fancy.

  tanja

  Het begon ooit met een koffiehutje totdat Tanja in de gaten kreeg dat het haar alleen om de inrichting van het hutje ging. Koffieschenken was bijzaak. Zo is Twist Styling ontstaan. Tanja woont in Utrecht en haalt haar wooninspiratie uit het dagelijkse leven. In haar blogs neemt ze je mee in haar leven als interieurstylist. Haar ideale interieur heeft warme donkere kleuren, een stoere uitstraling, veel natuurlijke materialen en beschikt over prachtige unieke vondsten uit kringloopwinkeltjes en rommelmarkten. Maak hierbij kennis met onze nieuwe Interior Junkie proof stagiaire: Tanja. Volg haar op Instagram en Facebook.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu