Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Is het een spiegel of een vaas?! Welnee, beide! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 08-06-2023

  14 januari, 2018

  Is het een spiegel of een vaas?! Welnee, beide!

  O zo leuk is deze vaas voor aan de muur. Of is het toch een spiegel? Nee, het blijkt gewoon beide te zijn. Deze leuke wandvaas spotte ik in het huis van instagrammer Sandra en was op slag verliefd. Dat is nog eens wat anders dan een doodnormale vaas, toch? En je hebt meteen een mooi kunstwerkje voor aan de muur te pakken.

  Sandra vertelde me dat deze wandvaas van het merk Van Tjalle en Jasper is . Na een designwedstrijd kwamen de twee mannen (die beiden studeerden voor industrieel ontwerper) erachter dat ze samen elkaar versterken. En zo ontstond hun eigen merk Van Tjalle en Jasper (hoe leuk is die naam?). Deze wandvaas heef een net zo’n leuke naam, namelijk You-Tube wall vase. Het is én een vaas én een spiegel én een waar kunstwerkje in één. Hij is gemaakt van zowel glas, spiegel als hout en je kiest tussen een bronskleurige, heldere of grijze spiegel én hij komt in drie formaten: van 75, 50 of 40 cm hoog.  Ik ben ontzettend fan van deze wandvaas, jullie?

  Is het een spiegel of een vaas?! Welnee, beide!

  Meer zien van dit huis?

  De afgelopen dagen stonden al twee woontips uit het huis van Sandra centraal. Die bekijk je hieronder. De volledige huizentour bij instagrammer Sandra van Finntage is hier te bekijken. Meer weten over Sandra en haar huis volg haar dan op Instagram.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu