Interior Junkie’s slaapkamergeheimen

Mijn slaapkamer hebben jullie meerdere keren voorbij zien komen. Onlangs nog in de video waarin ik handige opbergtips geef. En ik ben er ook supertrots op want hier pronkt al jaren een Auping bed gemaakt van denim. Sinds kort heb ik een nieuw pronkstuk te pakken waar ik je alles over wil vertellen..

Je ziet ‘m niet, maar hij ligt er toch: een matrastopper! Al jarenlang klaag ik over mijn te harde matras (want destijds dacht ik dat een hard matras het beste voor me zou zijn. Niet dus, ik lag er als een plank op). Een topper zou uitkomst bieden want je pakt hier meteen twee vliegen in één klap: je ligt ineens superlekker én je rekent voorgoed af met die nare spleet in het midden van het bed.

Interior Junkie's slaapkamergeheimen

In Auping Plaza in Amsterdam testte ik samen met De Grote Liefde vier verschillende topmatrassen en kwamen uiteindelijk uit bij onze gezamenlijke favoriet: de Prestige Deluxe met duurzaam latex schuim welke ideaal is voor o.a ventilatie en veerkracht. Fijn ook: het was meteen de dikste topper, zo’n 11,5 cm. Dat ligt dus echt goddelijk. Na zes lange weken werd ‘ie dan eindelijk bezorgd. Nu kan ik pas écht zeggen dat mijn bed nu lekkerder slaapt dan een hotelbed. Ik ben de rest van de dag het bed niet uit geweest..

Dat ik een Auping fan ben, konden jullie eerder lezen op mijn site. Zo bezocht ik vorig jaar de Auping fabriek, pronken er al jaren op bed Auping kussens en een heerlijk dekbed gevuld met Siberisch ganzendons (echt waar, dat slaapt zo fijn). Het enige wat nog ontbrak was dus een topper. En ja, die is uhm.. toppie!

Fijn ook, want nog t/m zondag 19 april krijg je 20 procent korting op een (top)matras. Dat scheelt best wel, toch?

Interior Junkie's slaapkamergeheimen

* Dit is een inspirerende samenwerking met Auping.

2 reacties

anja -

hallo,

graag wil ik weten waar dit dekbedovertrek gekocht kan worden.

groetjes anja

stagiaire -

Die heb ik paar jaar geleden bij wehkamp gekocht!

Reageer ook