Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interior Junkie x Metro Mode - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 10-12-2023

  3 december, 2013

  Interior Junkie x Metro Mode

  Interior Junkie x Metro Mode

  Hoera! Namens Interior Junkie maakte ik een budgetshopping voor de feestdagen.

  Het was even zoeken naar een iPad (ja, ik heb géén iPad!) maar na 1,5 week heb ik ‘m dan eindelijk gevonden: mijn woonproductie voor de iPad app van Metro Mode. Speciaal voor december feestmaand selecteerde ik de leukste budgetitems onder de €25. Van een veredelde appel gevonden bij Kwantum (mijn favoriet) en een grafisch dekbed van HEMA tot aan die andere favoriet van mij: dé theedoeken van HAY.

  Heb je een iPad download de Metro Mode app dan hier. Oh ja, en hij is helemaal gratis, dus je hoeft niets extra’s te betalen voor je portie wooninspiratie, net zoals mijn site. Wel zo fijn, toch?

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu