Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Interior Junkie x JAN Living - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  26-05-2022

  1 oktober, 2015

  Interior Junkie x JAN Living

  Hoera! Ik sta deze maand in de JAN Living. De JAN hoe, hoor ik je denken? Juist ja, het is de woonspecial van JAN. Een JAN volledig gevuld met heel veel wooninspiratie. In een interview vertel ik alles over mijn favoriete (inter)nationale spots en andere woontips..

  Extra leuk: een bladzijde later vind je alle woonfavorieten van Souraya van Binti Home. Superleuk dat wij twee zijn geinterviewd. De JAN Living is nét uit en zeker de moeite waard om te lezen. Hij is ook lekker dik dus iedereen om ermee op de bank te kruipen vanavond. Ik weet al wat ik ga doen vanavond..

  Interior Junkie x JAN Living

  Nog meer coole publicaties:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu