Interior Junkie proof pasta eten @ Pasta Kantine

In samenwerking met Peroni’s campagne Storie di Stile ging ik met cameraploeg en fotograaf op zoek naar de leukste interieurspots in Amsterdam en Rotterdam. De nieuwste fotoshoot over mijn favoriete restaurant in Rotterdam, de Pasta Kantine, staat live..

Een cool interieur als extraatje

Ik ben gek op pasta. Ik eet het in alle soorten (van parpadelle tot aan pipe rigate) en met alle sauzen (van wit en rood tot aan zelfgemaakt of helemaal geen saus). Geen wonder dus dat de Pasta Kantine een van mijn favoriete Italiaanse tenten is in Rotterdam. Naast het feit dat de pasta‘s goddelijk smaken, verdient het industriële interieur zeker ook een pluim!

Benieuwd naar de volledige shoot van de Pasta Kantine en wil je meer info over deze coole spot, check dan de website van Storie di Stile. Enjoy!

Interior Junkie proof pasta eten @ Pasta Kantine

Meer zien van mijn samenwerking met Peroni?

Reageer ook