Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Interior Junkie proof lunchen @ The Hangar - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  01-07-2022

  25 augustus, 2016

  Interior Junkie proof lunchen @ The Hangar

  Het levendige centrum vind je aan de overkant, maar bij The Hangar in Amsterdam Noord is het heerlijk rustig toeven. Dit restaurant zit namelijk in een voormalige hangaar. Strijk neer op het zonnige terras of reserveer een tafeltje binnen en droom meteen ook even weg bij het industriële interieur.

  Dat Noord steeds hipper wordt, weten alle Amsterdammers inmiddels al. En gelukkig poppen de leuke hotspots als paddestoelen uit de grond. The Hangar is er zo eentje. Niet ver van het pontje vind je de voormalige hangaar die van binnen net zo industrieel eruit ziet als van buiten, maar dan wel met een tropisch tintje (het logo is niet voor niets een palmboom). Ik zie stoffen lampjes, marmeren tafels, een robuuste sloophouten tafel, groene retro stoelen en ijzeren barkrukken. Niet alleen de menukaart (The Hangar werkt met seizoensgeboden producten, zo bestelde ik toast met gerookte makreel, rucola en rode uit) is dus om te smullen, maar het interieur zeker ook. Zeker een aanrader, vooral ook door het panoramische uitzicht. Een plek waar je niet zo snel weg wilt.

  Waar vind je het?!

  The Hangar vind je in Aambeeldstraat 36 in Amsterdam.

  Interior Junkie proof lunchen@ The Hangar Interior Junkie proof lunchen@ The Hangar Interior Junkie proof lunchen@ The Hangar

  Beeld:

  Anne Dokter

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu