Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interior Junkie proof hamburgertent: Blend in Parijs - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  1 april, 2016

  Interior Junkie proof hamburgertent: Blend in Parijs

  Long time no see! Sorry voor mijn afwezigheid de afgelopen paar maanden. Gelukkig heb ik weer een onwijs leuke tip voor jullie…Een korte tijd geleden was ik in het mooie Parijs en daar heb ik een geweldige hotstpot gevonden. Ontdek en geniet.

  Van te voren heb ik, zoals jullie misschien wel verwachten, wat research gedaan naar leuke restaurants en winkels. Met natuurlijk mijn ogen gericht op het interieur daarvan. Toen kwam ik uit bij Blend, een onwijs leuk klein zaakje waar je heerlijke hamburgers kunt eten. Wat zo leuk is aan dit restaurant, is dat er maar een beperkt aantal plekken zijn. Wij arriveerden op het juiste moment, maar toen wij eenmaal zaten zagen we dat er zelfs mensen verteld werd dat ze later terug moesten komen om te eten.

  Interior Junkie proof hamburgertent: Blend in Parijs

  Over het algemeen zijn de restaurants op verschillende plekken in de stad te vinden. Doordat wij in een deel waren waar het voor mijn gevoel niet toeristisch was, bevonden we ons zich compleet tussen de typisch franse mensen. Super leuk! Hierbij een kleine impressie van het restaurant.

  Wil je nog meer coole tips voor je bezoekje aan Parijs? Stefanie hield maandenlang voor Interior Junkie de leukste spots in Parijs bij.

  Interior Junkie proof hamburgertent: Blend in ParijsInterior Junkie proof hamburgertent: Blend in ParijsInterior Junkie proof hamburgertent: Blend in ParijsInterior Junkie proof hamburgertent: Blend in Parijs

  Beeld gevonden via:

  1. Philippe Servent voor Blend. 2.3 eigen beeld. 4,5,6. Philippe Servent voor Blend. 7. Marc Maze voor Blend. 8. Blend.

  Demi

  Demi studeert interieuradviseur aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Na de zomer begint haar examenjaar en zal ze beginnen met een stageperiode ín Amsterdam, waar zij dus ook tijdelijk zal gaan wonen. Demi is een interior junkie, fashion junkie én photography junkie. Houdt ervan om mode en interieur op een leuke manier te combineren, het vast te leggen en daarna te posten op haar Instagram. Het liefst álles in zwart, wit én grijs.. Ze zit vol inspiratie en energie en zou graag binnenkort haar eigen bedrijf beginnen. Work hard, play hard!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu