Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Inspirerend werken bij Coca Cola - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 06-12-2023

  Inspirerend werken bij Coca Cola

  Duurzaamheid staat voorop in het Canadese hoofdkantoor van Coca Cola.

  Dat zie je terug in een levensgroot kunstwerk gemaakt van oude coladoppen en de zogenaamde Navy 111 chairs in de lounge: stoelen gemaakt van oude Coca Cola PET-flesjes ontworpen door Emeco.

  Het Canadese hoofdkantoor in Toronto huisvest zich in een voormalig krantengebouw en telt drie verdiepingen. Het interieur, ontworpen door architectenbureau Figure3, mag er ook zeker wezen. In het 100.000m2 tellend pand werken zo’n 400 mensen. Niet alleen voor ‘s werelds meest beroemde drankje maar ook voor andere merken die onder Coca Cola vallen zoals Minute Maid en Vitaminewater. De scheiding naar deze kantoren is te zien door middel van muurkunst. Wil je het gedeelte van Minute Maid binnenkomen, dan moet je eerst door een ‘haag’ van zogenaamde sinaasappelbomen, bij Vitaminewater ga je een ‘tunnel’ van een regenboog door, een knipoog naar alle fruitsmaken van het drankje. Origineel.

  Verder in het pand vind je een ‘Coca Cola-rode’ hal waar alle mijlpijlen van het bedrijf in chronologische volgorde te zien is. Bij de receptie staan knalrode stoelen van Studio Massaud, in een lounge staan kleurrijke sofa’s van Eoos, een tafel van Cory Grosser Design + Strategy en in het atrium vind je strakke grijze banken ontworpen door Alison Spear.

  Doe mij zo’n inspirerend en kleurrijk kantoor! Oh ja, alle drankjes zijn er gratis

  Nog meer kantoorinspiratie:

  Beeld via Interior Design

  Eén reactie op “Inspirerend werken bij Coca Cola”

  1. Kiran schreef:

   Hoe kan je dat zeggen?! Dat is echt zo naief! duurzaamheid staat bij CC voorop… Dat zal de domste opmerking zijn die ik vandaag ga lezen.

   Met vriendelijke groeten.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu