Inspiratie voor aan de muur: Posterjunkies

De naam alleen al maakt ons fan!


Meet Michel (links) en Luuk (rechts), de oprichters van Posterjunkies. Een jaar geleden merkte ze bij het inrichten van hun nieuwe huis dat ze het moeilijk vonden om mooie, betaalbare opvulling voor hun lege muren te vinden. Online kwamen ze de mooiste foto’s, illustraties en grafische teksten tegen, maar die zijn bijna altijd te klein om echt te kunnen printen. Zo kwamen ze op het idee om de kunstenaars achter deze mooie beelden te contacteren en ze een platform te bieden. En zo, 8 maanden later, wordt posterjunkies gelanceerd: een website met ruim 500 beelden, van ruim 100 verschillende opkomende kunstenaars over heel de wereld!

Afgelopen weekend was de lancering en ik was erbij, kijk hieronder mee voor een kleine impressie…


Een selectie van de posters van posterjunkies, gepresenteerd in de verkrijgbare formaten. Zo’n fotowand is zeker een must in mijn droomhuis!


Alle posters zijn voorzien van dit subtiele logo onderin,


Naast de posters waren er ook tasjes te koop


Op de website kun je zoeken op kunstenaar, soort (illustratie, foto, patroon of typografie) en kleur. Goeie tip voor een druilerige vrije middag!


De posters blijven helaas maar een paar dagen hangen, maar in de ruimte is tot 6 oktober nog de expositie stoelendans te zien, een selectie van 101 bijzondere stoelen! Check www.sbkamsterdam.com voor meer informatie.

Beeld: Roza Schous

Roza schreef eerder over:

Roza studeert fotografie aan de Willem de Kooning Akademie in Rotterdam en verzamelt dingen. Haar grootste hobby is dan ook het afstruinen van kringloop winkels en rommelmarkten om zo unieke dingen te vinden voor in haar huis. Ze woont sinds kort in Rotterdam en is de stad dus nog volop aan het ontdekken, de leukste hotspots zal ze natuurlijk delen op Interior Junkie.

Lees hier meer over Roza en haar woonverslaving.

Reageer ook