In dit mediatiehoekje in huis kom ik volledig tot rust

Na een drukke dag werken, kom ik vaak op mijn slaapzolder volledig tot rust. Niet om een tukje te doen, maar om te mediteren. Het is namelijk heerlijk toeven hier op zolder. In deze video vertel ik jullie meer over mijn meditatiehoekje, welke niet alleen zeer rustig is, maar ook lekker ruikt…

Ik vertelde jullie al eerder over de geuren die ik gebruik in huis, mijn lievelingsgeur én lichtte dit gouden pronkstuk uit. Dit keer vertel ik jullie over hoe ik thuis helemaal tot rust kom met The Ritual of Dao, een collectie met o.a een geurkaars en geurstokjes welke je innerlijke rust bevordert. Precies wat ik nodig heb met mijn drukke bestaan. Ben benieuwd wat jullie van deze video en de producten zelf vinden (het meditatiekussen en het pakje zijn ook van Rituals). Laat je het me even weten?

Je kon meedoen om een sfeer make-over door mij te winnen. De winnaars (Jaimy, Sandra, Marit) zijn inmiddels bekend. De eerste binnenkijker én sfeer make-over staat gepland voor december. Houd mijn blog in de gaten voor meer.

* Dit is een inspirerende samenwerking met Rituals. Door samen te werken met merken, kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support! 


 

Reageer ook