Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Ik mag het KARWEI huis inrichten|VLOG #69 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  04-07-2022

  24 oktober, 2018

  Ik mag het KARWEI huis inrichten|VLOG #69

  Wat een feest! Ik mag een ruimte in het KARWEI huis in de Negen Straatjes stylen volgende week, dus hopte ik naar de bouwmarkt om alvast te shooten met de filmploeg. Daarnaast deed ik heel veel keuken inspiratie op bij Karlijn en Chantal en mocht ik weer iets leuks stylen…

  Het KARWEI huis vind je in de Runstraat 25 in Amsterdam. Op vrijdag 2 november geef ik een gratis Instagram workshop. Hiervoor aanmelden, hou dan mijn Instagram en die van KARWEI in de gaten (@karwei).

   
  Geen enkele video missen vol wooninspiratie abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 
   
  Nog meer video’s vol wooninspiratie en hometours:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu