Ik geef een Kastehelmi sfeerlichtje van Iittala weg

De afgelopen weken schreef ik over een van mijn favoriete merken voor in huis; Iittala. Het Finse merk heeft namelijk een dierbaar plekje in mijn hart weten te veroveren na een magisch tripje naar Helsinki jaren geleden. Goed nieuws voor alle fans; ik geef 2x een Iittala sfeerlichtje weg. Meedoen? Lees dan snel verder…

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN, JE KUNT NIET MEER MEEDOEN!

Nu mijn slaapkamer bijna af is, kon ik het niet laten om meteen even een shoot te doen met de Kastehelmi sfeerlichtjes van Iittala. Want wat zijn ze leuk. Wist je trouwens dat de Kastehelmi collectie is geïnspireerd op dauwdruppels (‘kastehelmi’ is Fins voor dauwdruppels)? Als je goed kijkt, weet je meteen wat ik bedoel.  De collectie moet dauwdruppels die als een parelsnoer glinsteren in de morgenzon voorstellen. O zo mooi. En wie weet pronkt zo’n sfeerlichtje binnenkort bij jou in huis.

Wist je dat Iittala veel meer leuks heeft voor op tafel? Extra leuk is dat je de verschillende collecties gewoon met elkaar kunt combineren zodat je een bont geheel hebt. Ik spaar het servies al jaren en ben al aardig op weg. Superblij dus met mijn nieuwe aanwinst!

Win een Kastehelmi sfeerlichtje van Iittala
Win een Kastehelmi sfeerlichtje van Iittala

Wil jij kans maken op zo’n magisch sfeerlichtje?!

Laat dan hieronder een reactie plus motivatie achter en wie weet ontvang jij dit sfeerlichtje nog voor Kerstmis. Ik geef de frosted en de transparante versie weg (geef ook meteen aan welke van de twee je graag wilt). Als dat geen gezellige feestdagen worden, dan weet ik het ook niet meer. Succes!

Win een Kastehelmi sfeerlichtje van Iittala
Win een Kastehelmi sfeerlichtje van Iittala

* Dit is een inspirerende samenwerking met Iittala.

26 reacties

Phoebe -

Wat een prachtlichtjes!
Nu het bijna vakantie is was ik van plan om mijn kamer een opfrisbeurtje te geven. En in de donkere wintermaanden kan een kaarsje niet ontbreken! Fijn, zo’n mooi kaarsenpotje, dan hoef ik ook niet op te letten of hij gevaarlijk brandt :)
Ik ga voor de coated!

Tine -

Vorig jaar met kerstmis kregen we allemaal zo’n transparant kastehelmi lichtje van mijn tante, de gastvrouw des huizes. Mijn vriend en ik hebben er dus elk één in een verschillende kleur. We zijn momenteel nog aan het bouwen, maar volgende maand verhuizen we en gaan we voor het eerst samenwonen. Het zou fantastisch zijn om deze stap in ons leven én het nieuwe jaar te vieren met een extra lichtje, als teken dat we bij elkaar horen!

Ik ben fan van de transparante, dit zou het beste bij de andere twee passen.

Charlotte -

Ik ben een interieur lover en altijd op zoek naar leuke windlichtjes, elke keer als ik een een nieuw land of stad bezoek ga ik op zoek naar een leuk windlichtje, om zo mijn eigen collectie samen te stellen en het echt eigen te maken! De grijze zou erg leuk passen bij mijn windlicht verzameling!

Anita H. -

Mooie aanvulling in mijn interieur. Ik ga voor de transparante.

Suzanne -

Wow superleuk! Ben net verhuisd en op kamers gegaan, maar moet zeggen dat het nog best lastig is om het heel gezellig te maken. Gelukkig heb ik jullie voor inspiratie 😀. Graag doe ik mee aan deze actie! Dit zal helpen om mn kamer leuker te maken!

Karin -

Oh ik wist niet dat ze er ook in mat waren! Die frosted versie vind ik wel eeeeerg leuk!

Femke -

Zou graag het transparante sfeerlichtje winnen. Kan namelijk wel wat licht en vrolijkheid gebruiken op het moment ✨

Kirsten -

Ik wist niet eens dat het lichtje ook in frosted bestond, maar ik ben er gelijk voor gevallen. Ik doe graag mee met de winactie dus. Op het moment is mijn huis nog niet echt in Kerstsfeer, dus een goede motivatie om te beginnen.

Elise R -

Het sfeerlicht in de kleur frosted lijkt me prachtig om te winnen! Wij gaan binnenkort verhuizen en krijgen een hele interieur make over! We hebben een blauwe velours bank besteld in de kleur van de muur op de foto (spannend!) en gaan dit combineren met okergeel en grijs. Ik denk daarom dat het frosted Iittala licht hier prachtig bij past en helpt een warme, huiselijke sfeer te creeeren.

Denise -

Ik heb nu de wijnglazen bij elkaar gespaard, wat een fantastisch merk! De theelichtjes staan al jaren op mijn lijstje, de frosted zouden prachtig op de kersttafel staan.

Carolien -

Super mooi en sfeervol!

Mireille -

Kerst vier je met mensen waar je van houdt. Wat had ik het graag nog met mijn moeder gevierd. Helaas kan dat niet meer. Gelukkig heb ik haar liefde voor mooie dingen ook meegekregen en kan ik kerst dezelfde warmte geven als zij dat zo mooi kon. De traditie het huis mooi te maken en warmte te geven kan ik zo weer overbrengen op mijn kinderen, zo is ze er toch een beetje bij. Welke versie zíj mooi had gevonden? Transparant! Ze was dol op glaswerk.

Susanne -

De transparante vind ik prachtig! Voor onze eerste kerst in ons nieuwe huis.

Marisol Valk -

Ook dit jaar brand er met kerst bij mij thuis een kaarsje voor mijn moeder, ook zij zou dit sfeerlichtje heel erg mooi hebben gevonden ☆ voor iedereen gezellige feestdagen en een liefdevol 2017 ♡

Carlijn -

Oh die zijn zo mooi!!! Ik ga verhuizen (samenwonen!) en heb al helemaal de kriebels om alles in te richten! Toevallig heb ik gisteren dezelfde kleur muurverf gekocht.. en dat staat zo ontzettend mooi samen! Dit zou echt een aanwinst zijn voor m’n voorlopig, ben ik bang, nog een beetje kale huisje. En als ik dan toch moet kiezen ga ik voor de frosted :)

Pien -

Voor ons trouwe het servies gekregen maar geen sfeerlichtjes. Zou super staan naast de Kastelhelmi onderborden! De transparante passen het best 😍

Pien -

Moest natuurlijk trouwen zijn…

Lucrèce -

Prachtig zijn ze allebei dus ben ik tevreden met wat er overblijft. Hopelijk mag ik er eentje winnen en het laten stralen met kerstavond…

Joke -

De frosted lijkt mij het mooist.

Meg Giesen -

De transparante zijn erg mooi!! Deze zou geweldig staan in ons karakteristieke woning. Wij hebben 7 maanden lang zelf ons huis verbouwt en wonen er eindelijk sinds Oktober. De inrichting is nog lang niet compleet en word industrieel maar ook een beetje klassiek. Dit lichtje zou een mooi begin zijn!

Eva -

Die transparante lichtjes zijn echt geweldig! De puntjes op de i(ittala) in mijn winterhuis, waar ik door ziekte veel vertoef. Zouden ze voldoende licht geven om bij te lezen?

Diana -

Super tof die transparante versie !! Zou prima passen in mijn interieur !! Duimen maar…..alvast fijne dagen !!

R Groot -

Wat zijn ze leuk! Ik maak graag kans op de transparant versie. Ik geef het lichtje een mooi plekje in ons paleisje! Fijne feestdagen!

Deborah -

Ze zijn prachtig. Ik zou de frosted variant uit kiezen, het vlammetje krijgt daar echt een mysterieuze gloed in. En mijn motivatie? Ikwilhem, ikwilhem, ikwilhem, ikwilhem, ikwilhem 😉

Maaike -

Oeh wat een leuke lichtjes! Ik ga over 1 maandje uit mijn studentenhuis verhuizen naar een grotemensen appartement, en daar zou zo’n mooi designer sfeerlichtje niet misstaan! Ik vind de frosted variant heel erg mooi:)

Lies -

Hier ook een grote fan van Iittala! Ik heb reeds 3 transparante sfeerlichtjes in huis maar we zijn met 4 thuis (ik, mijn man, baby Kobe van bijna 6 maand en poes Sushi) dus we mankeren nog 1 sfeerlichtje zodat we er elk eentje hebben!

Reageer ook