Huis op het oog? Zo weet je of je het kunt betalen

Dat ik de afgelopen maanden flink op huizenjacht was, wisten jullie waarschijnlijk wel. In mijn zoektocht naar Het Droomhuis 2.0 stuitte ik ineens op één om bij weg te dromen. Toch had ik nog veel vragen over de koop van dit huis. Gelukkig was daar Maarten, dé financieel adviseur, die in mijn nieuwste video voor Rabobank schittert.

Een huis kopen, blijft spannend en er komt altijd meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Kan ik het huis betalen? Wat worden mijn maandlasten? Houd ik nog wat geld over om te woonshoppen (cruciaal!)? En hoe zit het uiteindelijk met een verbouwing meefinancieren? Allemaal prangende vragen van mijn kant die ik in onderstaande video aan Maarten stelde.

Wist je dat het 1 oktober de NVM Open Huizen Dag is waarin je kunt binnenkijken bij alle huizen die te koop staan. Als je deze dag ook meer financieel inzicht wilt, loop dan zeker even binnen in Het Inloopspreekuur bij de Rabobank. Bekijk de website voor alle deelnemende filialen.

Ook een huis op het oog? Met de Hypotheek binnen een week van Rabobank kun je binnen een week je hypotheek rond krijgen. Wil je hier meer over weten check dan vooral even de website van Rabobank en wie weet zit je snel in je nieuwe droomhuis!

* Dit is een inspirerende samenwerking met Rabobank.

Reageer ook