Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hotspot: Goed. in stijl - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-10-2023

  27 augustus, 2014

  Hotspot: Goed. in stijl

  Hotspot: Goed. in stijl

  Niet veel mensen zijn bekend met het feit dat nét buiten Zaandam een van de leukste winkelstraten van de Zaanstreek te vinden zijn: de Zaanweg in Wormerveer.

  Een winkelstraat die niet alleen leuk is vanwege zijn locatie, maar ook vanwege de unieke speciaalzaakjes. Een daarvan is Goed. in Stijl, een nieuwe hotspot op de Zaanweg. Opgericht door Sandra, een aantal jaar geleden, als webshop met gepimpte, gerecycled en upcycled meubeltjes en woonaccesoires. Omdat ze er zo blij van werd, besloot Sandra een ruimte te vinden waar zij makkelijk haar meubels kon schilderen en verkopen.

  Sinds een paar maanden heeft zij een winkel op de Zaanweg geopend. Scandinavische merken als Madam stolz, Husch, Bloomingville en Nordal zijn een gave aanvulling op de industriële en brocante meubels die verkocht worden. De sfeer zou ik omschrijven als stoer, grafisch en robuust met een Scandinavische inslag. Telkens wanneer ik er binnenloop, word ik hebberig van alle stoere woon-items die ik dan al beeldend een plekje geef ik mijn eigen interieur.

  Hotspot: Goed. in stijl

  Voor de diy-projectjes kun je hier ook je hart ophalen. Zo zijn er een hoop leuke kaartjes, veertjes, labels, lijstjes, stikkers en masking tape die in oude lades achter in de winkel uitgestald staan.

  De creative mind van Sandra is hier overal terug te zien. Naast de gepimpte meubels, geeft Sandra ook workshops met de befaamde Annie Sloan kalkverf. Ook vindt je in elk hoekje van de winkel stillevens waar je verliefd op wordt. Elk item in de winkel lijkt uniek te zijn. Deze winkel staat zeker in mijn top 5 van leuke woonwinkels.

  Goed. in stijl heeft ook een webshop, waar een deel van het assortiment te bestellen is.

  Hotspot: Goed. in stijl

  Hotspot: Goed. in stijl Hotspot: Goed. in stijlHotspot: Goed. in stijl Hotspot: Goed. in stijl Hotspot: Goed. in stijl Hotspot: Goed. in stijl  Hotspot: Goed. in stijl Hotspot: Goed. in stijl Hotspot: Goed. in stijl Hotspot: Goed. in stijl Hotspot: Goed. in stijl Hotspot: Goed. in stijl Hotspot: Goed. in stijl
  Credits:

  Beeld via Nadine

  NadineNadine is freelance blogger met een grote liefde voor interieur. Daarnaast is zij student interieur styling aan Academie Artemis en heeft ze haar eigen blog Chalk & Rose.. In het dagelijks leven werkt zij bij het gave winkelconcept Loods5 en loopt ze stage bij een succesvolle interieur en conceptstylist. Ze omringt zich dan ook het liefst in inspirerende omgevingen, waar Amsterdam zeker een plekje in haar hart veroverd heeft. Dus altijd op zoek naar uitzonderlijke en bijzondere plekjes. Van stedentrips, culinaire events tot dagelijkse gebeurtenissen. In haar huis liggen stapels met tijdschriften verspreid door haar hele huis en foto’s vol met zelfgemaakte inspiratie beelden. Grafisch, wil Nadine nog wel eens een mooie kalender of een logo ontwerpen. Dit alles deelt zij graag met jou.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu