Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOSTCAMP

Hotspot: Fenix Food Factory - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-11-2022

  17 augustus, 2014

  Hotspot: Fenix Food Factory

  Hotspot: Fenix Food Factory

  Vlak bij het populaire hotel New York ligt op loopastand een van de leukste nieuwe spots in Rotterdam. De Fenix Food Factory is gevestigd in een grote, opgeknapte loods in Katendrecht.

  Sinds dit voorjaar is het een verzamelplek waar 7 verschillende ondernemers hun liefde voor eten, ambacht en lokale producten willen delen met de rest van de wereld. Een samenwerking dat uiteindelijk is uitgegroeid tot een gezellige broeiplaats van culinaire hoogstandjes. Niet alleen kan je hier op een aangename en nieuwe manier boodschappen doen, workshops volgen en proeven, maar ook kan je (op zondag) je eigen ‘plankje’ kopen. Met dit plankje kan je vervolgens langs elke kraam iets lekkers halen.  Een originele manier van lunchen met bovendien de mogelijkheid om bij elke kraam het beste mee te pikken!

  De loods zelf is omgetoverd tot een leuke woonkamer met een mix van vintage tafels, stoelen en kleedjes op de vloer die het geheel doen voelen alsof je in een gezellige huiskamer vertoeft. Elke kraam is op een eigen en unieke manier vorm gegeven en het gehele interieur is een mix van industrieel met vintage elementen.

  De Fenix Food Factory is te vinden aan de Veerlaan 19, 3072 AN in Rotterdam

  Hotspot: Fenix Food Factory Hotspot: Fenix Food Factory Hotspot: Fenix Food Factory Hotspot: Fenix Food Factory Hotspot: Fenix Food Factory Hotspot: Fenix Food Factory

  Credits:

  Sofie Kienhuis

  Sofie KienhuisSofie studeert Lifestyle & Design aan de kunstacademie in Rotterdam. Ze heeft een grote passie voor interieur en styling en heeft een voorliefde voor de Amerikaanse en Franse stijl. Daarnaast heeft ze een passie voor het afstruinen van rommelmarkten in binnen- en buitenland. Het ultieme interieur in de ogen van Sofie heeft een combinatie van vintage en design met een mix van verschillende kleuren, patronen en materialen. Voor Interior Junkie blogt ze regelmatig en via haar Tumblr pagina kun je haar ook volgen.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu