Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hotspot: Blom & Blom - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-10-2023

  28 april, 2014

  Hotspot: Blom & Blom

  Hotspot: Blom & Blom
  En weer opent er in Amsterdam een ge-wel-dige winkel vol met industriële design uit de voormalige DDR. Denk aan fabriekslampen en coole meubelstukken.

  Dat ik een voorliefde heb voor industrieel design weten jullie vast wel. Boven de eettafel pronken twee fabriekslampen die ik in het oosten van het land op de kop tikte en bij Van Dijk & Ko zocht ik de meest verweerde lockerkast uit die nu middenin de woonkamer staat (en nu knaagt het bij mij: ik wil eigenlijk twee lockers!). In de zithoek fungeren twee hutkoffers vol roest als salontafel en in de badkamer staan kluisjes die dienst doen als handdoekenkast. Wat er nog meer op mijn verlanglijstje staat: zo’n staande ‘spotlight’ lamp en een verweerde bureaulamp. En nu we toch bezig zijn: wonen in een loft!
  Gelukkig heb ik genoeg keus in Amsterdam en vanaf dit weekend opent er wéér een winkel vol woonschatten. Dit maal openen de broers Kamiel en Martijn van het merk Blom & Blom (je vond ze al online én bij Hutspot) een fysieke winkel in Amsterdam Noord. Om geheel in hun stijl te blijven, zit hun flagshipstore in een voormalige vijftig jaar oude garage (leuk feitje: ze renoveerden het pand zelf. Handige mannen: daar houden we van!) die ze uiteraard omtoverden tot iets moois. Vind hier industriele spullen uit verlaten fabrieken uit de voormalige DDR.
  De shop opent aanstaande vrijdag voor genodigden, zaterdag 3 mei kan iedereen een kijkje komen nemen in de Chrysantenstraat 20A . Zie je daar.
  Hotspot: Blom & Blom
   

  Eén reactie op “Hotspot: Blom & Blom”

  1. Mollie schreef:

   Hallo,
   Waar heb je die prachtige lelieboom vandaan met bijbehorende vaas? Het staat prachtig.
   Groeten,
   Mollie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu