Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hotel in Berlijn met cool interieur - INTERIOR JUNKIE
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-12-2023

  1 september, 2015

  Hotel in Berlijn met Interior Junkie proof interieur

  Afgelopen zomer ging ik met mijn vriend op stedentrip naar Berlijn. Wat een gave stad is dit. Voor mijn blog REMADE with love ging ik op zoek naar de hipste (interieur) hotspots van Berlijn. Ik kan je alvast verklappen, dit zijn er veel. In deze blog deel ik mijn favoriete hotel in Berlijn met jullie.

  Het 25hours Hotel Bikini Berlin is in één woord fantastisch. We sliepen tijdens onze stedentrip in vier hippe hotels maar dit hotel in Berlijn staat bij mij op nummer één. Waarom dit hotel mij zo goed bevallen is zal jullie aan het eind van deze blog helemaal duidelijk zijn.
  Hotel in Berlijn met Interior Junkie proof interieur
  Het hotel is ontworpen door designer Werner Aisslinger en is dus tot in de puntjes verzorgd. Ik vind dit hotel in Berlijn het beste te omschrijven als een kleurrijke urban jungle. In het interieur van het hotel zie je veel planten en kleurrijke designer items maar ook betonnen plafonds en muren die het geheel een rauw randje geven. Ik vind het interieur echt heel gaaf. De designer heeft de omgeving waarin het hotel zich bevindt goed weten te reflecteren in het interieur. Het hotel is namelijk gelegen aan zowel de dierentuin als aan de levendige winkelstraat Kurfürstendamm.

  25hours Hotel Bikini Berlin: kamers

  Het hotel telt 149 kamers in zes verschillende categorieën en deze verschillen in grootte en in thema’s. De urban rooms kijken uit op het levendige stadsleven en in de jungle rooms kun je vanuit je hangmat aapjes kijken in de dierentuin.
  Hotel in Berlijn met Interior Junkie proof interieur Hotel in Berlijn met Interior Junkie proof interieur
  De foto die je hierboven ziet, maakte ik vanuit onze hotelkamer. Echt super leuk dat je vanuit je hangmat uitzicht op de dierentuin hebt. Op onderstaande foto zie je het gehele uitzicht dat we hadden vanuit de jungle room.
  Hotel in Berlijn met Interior Junkie proof interieurHotel in Berlijn met Interior Junkie proof interieur

  25hours Hotel Bikini Berlin: restaurant Neni & Monkey bar

  Naast heerlijke hotelkamers beschikt 25hours Hotel Bikini Berlin ook over een prachtig rooftop restaurant en bar. Ook hier is het thema urban jungle weer doorgevoerd. Aan het plafond hangen allerlei planten wat zorgt voor een relaxte sfeer. Het restaurant is gevuld met kleurrijke designstoelen welke allen uitzicht op de stad of dierentuin bieden.
  Hotel in Berlijn met Interior Junkie proof interieurHotel in Berlijn met Interior Junkie proof interieur
  Neni is het restaurant van het hotel waar ‘s ochtends het ontbijtbuffet geserveerd wordt. Mijn favoriet was elke ochtend een gezonde kom yoghurt vol met zaden en vruchten. Hoe healthy!
  hotelinberlijn-interiorjunkie9
  ‘s Avonds ontpopt Neni zich echter tot een een populaire ontmoetingsplaats waar hotelgasten, toeristen en locals komen genieten van de internationale keuken. Wij aten hier ook één avond  en bestelden onder andere deze Jeruzalem schotel. Jum..
  Hotel in Berlijn met Interior Junkie proof interieur
  Als je niet in dit hotel slaapt is dit restaurant ook echt een aanrader. Vergeet alleen niet van tevoren te reserveren. Monkey bar ligt net als Neni op de tiende verdieping van het hotel. Hier kun je terecht voor een drankje en snacks. Ook draait er regelmatig een DJ in de Monkey bar.

  25hours Hotel Bikini Berlin: gratis fiets en mini huren!

  Bij 25hours Hotel Bikini Berlin mag je gratis een fiets én een Mini lenen, hoe cool is dat?! Een fiets is een ontzettend fijne manier om Berlijn te verkennen. Wij hebben in een ochtend 20 km met de fiets afgelegd en hebben heel veel gezien. Dit hotel in Berlijn is een aanrader dus.
  Hotel in Berlijn met Interior Junkie proof interieur

  Dit hotel is echt een aanrader als je…

  • … wil overnachten, uit eten gaan en een drankje doen in één van de hipste locaties van Berlijn
  • … een interieurliefhebber bent en van het thema urban jungle houdt
  • … van shoppen houdt! Dit hotel ligt aan Kurfürstendamm, 3,5 km shoppen!
  • … van conceptstores houdt. Vanuit de receptie van het hotel loop je zo de bikini concept mall in

  Hotel in Berlijn met Interior Junkie proof interieur
  Foto’s gevonden via:
  REMADEwithlove.nl behalve foto 6: 25hours Hotel Bikini Berlin
  AnneAnne woont in het pittoreske centrum van Den Bosch en heeft een passie voor interieur en reizen. Uit deze passie is haar blog REMADEwithlove.nl ontstaan waar ze blogt over budget interieur ideeën, hippe hotspots in binnen- en buitenland en leuke DIY ideeën. Daarnaast heeft ze dit jaar met haar vriend een nieuwbouwhuis in omgeving Den Bosch gekocht waar ze haar styling ideeën en creativiteit helemaal in kwijt kan! Haar stijl is een mix van (opgeknapte) kringloopvondsten, industrieel, Scandinavisch en botanisch.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu