High tea @ Casa Interior Junkie

Onlangs nodigde ik het Interior Junkie bloggersteam uit voor een heerlijke (al zeg ik het zelf) zelfgemaakte high tea. Leuk om iedereen eens in het écht te zien.

Het voelde dan ook wel een beetje als een blind date. Patrick en Isabella kende ik al, dus dat ijs was al gebroken, maar Roza, Florijn en Aileen had ik ervoor alleen per mail gesproken. Het was dan ook echt tijd om elkaar eindelijk eens live te spreken. Ik vond het een groot succes!

Eerlijk is eerlijk: ik ben niet zo van de culinaire hoogstandjes maar volgens mij wil de high tea zeer in de smaak. Thanks Patrick, Isabella, Roza, Florijn en Aileen voor de gezelligheid. En hopelijk is Eva er volgende keer gewoon bij.

© Elisah Jacobs

Volg mijn interieurspinsels ook op Twitter Facebook Pinterest Instagram

1 reactie

Sahar -

Wauw dat ziet er echt smakelijk & mooi uit! Naast een interieurheld ben je ook nog eens een keukenprinses 😉 Ik blijf je met veel plezier volgen!

Reageer ook