Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Het resultaat van De Grote WC Make Over - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  Het resultaat van De Grote WC Make Over

  Onlangs zocht ik samen met Method de saaiste wc van Nederland. Dat bleek Linda uit Leusden te hebben; haar wc was wit en er hingen een paar lijstjes aan de muur. That’s it. Tijd om het kleinste kamertje in haar huis eens nieuw leven in te blazen. Inclusief betonboor…

  Dus reed ik met een volle auto vol woonaccessoires, verfspullen en gereedschap naar Leusden om in één dag het toilet van Linda eens flink op te fleuren. Ik vond dat er best wel wat kleur in mocht in dit spierwitte toilet. In overleg met Linda kwam ik uit op een mooie blauwtint omdat Linda vaak op vakantie gaat naar Noorwegen en hier regelmatig stuit op prachtige blauwe meren. De tint die ik uiteindelijk koos bleek net zo blauw als de meren in Noorwegen.
  Het resultaat van De Grote WC Make Over

  Klus struggles

  Naast blauwe muren vond ik dat er ook best wat aan de muur mocht hangen om daar enkele plantjes (altijd goed voor in een wc) en wat ‘vrouwendingen’ op te plaatsen. Enig nadeel: toen ik enthousiast aan het boren was, brak mijn schroef af. Ik bleek namelijk in een betonnen muur te boren én niet in het bezit van een betonboor. Gelukkig bood de klussende buurman (die heel toevallig ook bezig was zijn wc nieuw leven in te blazen) in het bezit van een betonboor (lees: formaat gigantisch). Ik zette me over mijn angst heen en ging enthousiast met het ding in de weer. Wat bleek: eitje!
  Het resultaat van De Grote WC Make Over Het resultaat van De Grote WC Make Over

  Wc met een gouden randje

  Voor het toilet van Linda koos ik voor marmeren wandplankjes met leren banden, een aantal luchtzuiverende plantjes in vrolijke potten en mandjes, een gouden glazen bakje voor tampons, een gouden hanger met haak voor een handdoekje, een messing spiegel, een vrolijke blauwe stalen mand voor de wcrollen, een gitzwarte prullenbak, een zwarte wc borstelhouder én natuurlijk een vrolijke wc-bril. Als kers op de taart pronkt er ook in haar toilet de fleurige Hummingbird handzeep van Method uit de Johanna Basbord collectie (lees: mierzoet) op een gouden schaaltje.
  Het resultaat van De Grote WC Make Over Het resultaat van De Grote WC Make Over
  Van deze make-over is een video gemaakt met mij in actie. Linda was heel blij met de wc make-over, net zoals ik. Ben heel benieuwd wat jullie van deze make-over vinden.

  Video & fotografie Jesaja Hizkia

  8 reacties op “Het resultaat van De Grote WC Make Over”

  1. Daphne schreef:

   Heel erg leuk!!!
   Waar heb je die wc bril vandaan?

  2. Fem schreef:

   Heel tof met al die planten. Denk je dat ze zullen overleven? Ik wil graag planten in onze badkamer, maar durf niet, omdat we geen raam hebben (daarnaast heeft onze badkamer een verschrikkelijk onhandige indeling, dus is een plek vinden voor planten sowieso een uitdaging).

  3. Aah wat een gave wandplankjes! Ik zag ze pas ook al bij iemand met goud i.p.v. leer, maar ik vind dat met leer ook echt ontzettend stoer!

  4. Chiara Erken schreef:

   Wat een onwijs leuke make over! Erg leuk gedaan?

  5. Li schreef:

   Leuke make-over! Waar heb je de spiegel gekocht?

  6. Najat schreef:

   Waar komen de marmeren plankjes vandaan?

  7. Lisa schreef:

   Ha! Ik had al op FBgereageerd maar Method verwijst me naar je site. IKben zo benieuwd welke planten je hebt neergezet. Ik zoek ook planten voor de wc maar omdat mijn planten in de woonkamer het al zo slecht doen hoor ik heel graag van je welke planten jehebt gebruikt op dit toilet. Grtjs, Lisa

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu