Hele simpele DIY: van fles naar bloempot

Vaak is het helemaal niet moeilijk om iets voor in huis te maken. Zoals een bloempot bijvoorbeeld. Deze DIY spotte ik onlangs en ik dacht meteen: best leuk! Het enige wat je nodig hebt, is een plastic fles, een stanleymesje en/of schaar én natuurlijk een kek plantje voor erin. Et voila!

Bij sommige DIY’s denk ik: ‘daar begin ik niet eens aan.’ En bij andere denk ik weer: ‘grappig, ik heb alle spullen voor deze DIY al in huis.’ Deze zelfgemaakte bloempot kun je van je lege Cola fles maken (en laat ik hier nou veel van thuis hebben, ik ben altijd te lui om ze naar de supermarkt terug te brengen voor statiegeld…). Ben heel benieuwd wat jullie van deze DIY vinden. Wellicht heb jij thuis zelf al zo’n bloempot gemaakt…

Hele simpele DIY: van fles naar bloempot

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

 

Reageer ook