Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Handige opbergtips voor je (inloop)kast - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 10-12-2023

  Handige opbergtips voor je (inloop)kast

  Daar stond ineens IKEA’s interior designer bij mij op de stoep om mijn inloopkast te ordenen. Wat bleek? Mijn o zo geliefde walk-in closet veranderde de afgelopen jaren in Het Rommelhok. Tijd voor actie, handige tips én een video die ik speciaal voor jullie maakte..

  Soms zie je je eigen troep niet eens, maar wél die van je vriend of vriendin. Rommelblindheid heet dat. En ik was er flink schuldig aan. De inloopkast vol met PAX-kasten was één grote zooi en bij elke binnenkijker of interview die bij mij thuis werd gehouden, gooide ik alle rotzooi in mijn walk-in closet. Gevolg: niemand heeft dit kamertje, waar ik ooit zo trots op was, gezien. De naam veranderde zelfs van het chique  ‘walk-in closet’ naar het ordinaire ‘Het Hok’. Het Hok!!!

  Dag rommel
  Was ik even blij dat IKEA iemand stuurde om mijn kast flink aan te pakken. Dat was best wel confronterend om iemand in mijn huis te laten en te kijken naar mijn troep. Maar wat was ik er blij mee achteraf. Speciaal voor jullie maakte ik samen met IKEA en filmmaker Bregt Verhagen onderstaande video voor de Dag Rommel campagne waarin ik vertel hoe je met een aantal simpele stappen spullen opbergt in je kledingkast/kamer. Want echt: het is én niet moeilijk én hoeft ook niet duur te zijn…

  [vimeo id=”119740606″ align=”center” autoplay=”no” maxwidth=”770px”]

  Shop the look!

  • Boven op mijn kast liggen SAMLA bakken (transparant), ideaal om spullen in op te bergen die je niet dagelijks nodig hebt zoals sjaals en mutsen.
  • Op de grond liggen zwarte SAMLA bakken. Hier heb ik de rest van mijn spullen in opgeborgen die ik iets vaker nodig heb. Als de bak te vol zit, kun je hem ook gemakkelijk sluiten met een sluitclip.
  • Onder het hanggedeelte van mijn kledingkast ligt een set van drie grijze stoffen KOMPLEMENT manden om de rest van mijn schoenenverzameling in op te bergen.
  • Naast de kast staat de PS2014 kapstok voor al mijn tasjes.
  • In de kast heb ik vier uitschuifbare KOMPLEMENT planken met een schoenenrail om mijn o zo geliefde schoentjes mooi te ordenen.
  • Mijn sieradenla is ook uitschuifbaar en bevat een stoffen KOMPLEMENT vulling.
  • Mijn kast telt nu drie KOMPLEMENT lades met glazen front. Erin zit handige KOMPLEMENT verdeler om spullen te ordenen.
  • Bovenin mijn kast liggen drie SKUBB opbergzakken (2x groot en 1x klein).

  Sta je nou te springen voor nog meer opbergtips? Check www.ikea.nl/dagrommel voor meer handige tips & tricks of ga naar het online spreekuur op Twitter iedere donderdag t/m 12 maart tussen 13:00-14:00 uur waar de interior designers van IKEA live tips geven en al je vragen beantwoorden.

  *Dit is een inspirerende advertorial in samenwerking met IKEA!

  5 reacties op “Handige opbergtips voor je (inloop)kast”

  1. Agnes schreef:

   Mooie videopresentatie Elisah. En handige tips. Moet ook maar eens mijn kastkamer opruimen en nu met Ikea “om de hoek” ga ik er zeker een keer heen.

  2. […] video met opbergtips voor je (inloop)kast al gezien? Goed nieuws want ook mijn slaapkamer werd aangepakt door […]

  3. Leuk om te zien! Ik wil nu heel graag een stukje walk-in closet of gewoon wat rekjes en plankjes aan de muur waar ik m’n kledij en spullen mooi kan etaleren, maar ik heb zoveel dat het helaas al snel een rommel wordt! Dit is wel heel erg handig, maar ook wel al wat minder mooi vind ik. Ergens zou ik graag gewoon in de slaapkamer een muurtje met een hangbar en een paar plankjes hebben waarop ik de mooiste dingen uitstal, en alle andere rommel zou ik dan ergens anders in een kast proppen, haha!

  4. […] kreeg iets voor mekaar wat mij tot nu toe, na al die jaren, nog steeds niet gelukt is; ze heeft de inloopkast helemaal voor zich zelf, haar vriend heeft een kast in de slaapkamer. Kijk, daar kan ik nou écht […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu