Close

Nieuw jaar, nieuw interieur! Volg mijn online interieurstyling cursus interiorBOOSTcamp!

Haal alvast de lente in huis met deze vaas - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 28-03-2023

  4 februari, 2018

  Haal alvast de lente in huis met deze vaas

  Haal de lente alvast in huis met deze vrolijke vaas. Ik denk dat ik voor de meesten praat wanneer ik zeg dat ik helemaal klaar ben met de winter en het liefst nu die winterjas in de kast hang, maar helaas blijft het nog even koud. Gelukkig kun je wel alvast je huis lenteklaar maken, bijvoorbeeld met deze vaas.

  De paaseieren liggen al in de winkels en ik vind dat je dan ook je huis langzaam lenteklaar mag maken. Deze vaas, met een mintgroene onderkant, past daar perfect bij. De kleur mintgroen doet mij echt denken aan de lente en dat frisse en vrolijke. Zet er een mooie bos bloemen in of laat ‘m leeg tussen een paar andere vazen. De vaas meet 14 cm (hoogte) en heeft een glazen bovenkant.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu