Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Groene schoonmaak - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  02-07-2022

  Groene schoonmaak

  Anno 2013 poets je je huis natuurlijk niet zomaar met een huis-tuin- en keuken schoonmaakmiddel. Nee, dan poets je ecologisch verantwoord met Lilly’s Eco Clean.

  Oprichter Lilly was eigenaar van een succesvol schoonmaakbedrijf, maar werd na verloop van tijd ziek en realiseerde zich dat dit wel eens te maken kon hebben met de chemische stoffen in haar schoonmaakmiddelen. Wat bleek: ze had gelijk. Lilly begon met het ontwikkelen van haar eigen schoonmaakmiddelen die veilig, effectief en ook nog eens milieuvriendelijk waren. Goed voor de kantoren die ze schoonmaakte en tegelijkertijd ook voor mens en mileu. Het van oorsprong Ierse Lilly’s Eco Clean was een feit en pronkt sinds kort bij mij op het aanrecht.
  Naast het feit dat je met een gerust hart de producten kunt gebruiken, ziet de verpakking (gemaakt van 50% gerecylced plastic) er ook nog eens om te smullen uit; lekker clean!
  Lilly’s Eco Clean is verkrijgbaar in een afwasmiddel, ontvetter en ontkalker voor keuken en badkamer, een toilet- alles- en vloerreinier, een ongeparfumeerde wasmiddel en een heerlijke wasverzachter. De producten kun je per set kopen of per stuk. Prijzen vanaf €2,95 (wasmiddel, 500ml) tot €11,95 (wasmiddel en verzachter, 1000ml). Ik ben fan van Lilly’s Eco Clean, wat jij?

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu