Gratis overnachten in de Bloggers Room

Patrick van Interiorator checkte onlangs in het Scandic Grand Central in Stockholm waar hij overnachtte in dé Bloggers Room. Een hotelkamer speciaal voor – juist – bloggers! De prijs? Voor nop!

Je leest het goed: een overnachting in de Scandic Bloggers Room kost he-le-maal niets mits je er een artikel aan wijdt op je blog. Fair enough, toch? En zo reisde Patrick af naar het hoge noorden voor een waanzinnige overnachting in hartje Stockholm. De suite mag er wezen; het interieur vol Scandinavisch design is prachtig én inspirerend tegelijkertijd. Zeker omdat je genoeg leesvoer vindt om je voelsprieten extra te prikkelen. Hier hoop ik ook ooit eens in te checken.

Scroll naar de beneden voor de foto’s. Je zult er bijna blogger van willen worden…

Meer weten over Patrick en zijn blog, check dan www.interiorator.com.

 

Patrick Kooiman woont in Rotterdam, is interieur stylist, eigenaar van de interieurblog Interiorator en Living & Design Editor voor de Bijenkorf. Voor zijn werk struint hij binnen- en buitenland af op zoek naar de leukste spots op designgebied. Op Interior Junkie vind je maandelijks een gastblog van Patrick en vind je wekelijks een inspiratiepost over wat hij die week meemaakt op designgebied.

Volg Patrick op Twitter & Facebook & Pinterest

Reageer ook