Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Gezocht: coole interieurs - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  21 februari, 2014

  Gezocht: coole interieurs

  Namens Interior Junkie schiet ik voor Cosmopolitan binnenkijkers. Meld je aan!

  Uiteraard zet ik niet alleen mijn eigen woning op de kiek. Misschien ook wel die van jou. Woon jij in een mooi stulpje, vind jij dat jouw interieur echt bijzonder is en heb je woonaccessoires mét een verhaal in je huis staan waar je graag over wilt vertellen? Ik zoek inspirerende interieurs om te fotograferen.

  Vereisten:

  • Je moet een vrouw zijn (sorry, mannen!) onder de 35 jaar
  • Je woont buiten Amsterdam
  • Heb je interesse mail mij dan wat snapshots van je huis

  Voel jij je aangesproken, stuur mij dan een mailtje en wie weet kom ik binnenkort bij je buurten!

  Gezocht: coole interieurs

  3 reacties op “Gezocht: coole interieurs”

  1. Monique Nardten schreef:

   Hi, ik woon in Breda ben freelance art director en woon in een oude koetsen-opslag sinds 12 jaar. Een soort loft huis, alles open, oranje betonnen vloer, open keuken in vide met zelf ontworpen keuken/kasten en mooie werkruimte met zithoek daar weer boven met daarbij nog een slaapkamer. Beneden een lange gang van 12 meter met daarin een badkamer en 3 slaapkamers die vroeger garages waren. Groot dakterras en tuin beneden. Een heel gek en leuk huis dus. Als je foto’s wil hebben kan ik die mailen. Vriedelijke groetjes, Monique

  2. Ytje Rozendaal schreef:

   Het bericht gelezen dat jullie op zoek zijn naar coole interieurs. Kort geleden hebben wij ons huis volledig gerestyled. Onze woonkamer vind ik echt super mooi: een mix van retro met modern design. Samen met mijn zwager (binnenhuisarchitect en eigenaar van woonwinkel Lineale) zijn we gekomen tot deze inrichting.
   Op zijn website http://www.lineale.nl onder de tab ‘nieuws’ zijn foto’s van ons creatieve interieur te vinden.
   Als je interesse hebt om een kijkje te komen nemen, hoor ik het graag!

   Ytje Rozendaal

  3. Evelyne schreef:

   Dag Elisah,

   Al een tijdje volg ik jou op het web, ik word ontzettend blij van jou berichten en je bent in mijn ogen een grote inspiratiebron voor velen.

   Afgelopen jaar ben ik een nieuwe onderneming gestart genaamd Mia Domo (betekend mijn thuis), het is een forum waar je wooninspiratie, advies en woonwinkels kunt bekijken.

   Het lijkt ons leuk om elke week een nieuwe Binnenkijken bij … te publiceren.
   Ik zag via jou site dat je een leuke reportage hebt gemaakt van jou huis.

   Zou je het leuk vinden dat wij ook aandacht besteden aan jou (als freelance lifestyle journalist) en je woning?
   Wellicht kunnen we de foto’s gebruiken (uiteraard met jou bron vermelden) en een vlotte vragen lijst opsturen zodat we wat meer over jou te weten komen?

   Tevens denk ik dat ons huis geschikt is voor een Binnenkijken bij … op jullie site!
   Wij wonen alleen wel in Friesland, dus dat maakt het misschien lastig.
   Maar ik zou het leuk vinden als je sowieso even naar de foto’s kijkt, wellicht is het een bezoekje aan Sneek wel waard 🙂

   Zie link: http://www.showhome.nl/interieur/binnenkijken-in-sneek/

   Graag zie ik je reactie, als het aan mij ligt ben je helemaal geschikt voor onze Binnenkijken bij…

   Alvast een fijn weekend.

   Groetjes, Evelyne Bok

   Evelyne-Ontwerp.nl
   MiaDomo.nl
   06 30387047

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu