Gevonden op Marktplaats gaat offline

Gevonden op Markplaats gaat offline

Hoera! Julien, het brein achter de populaire blog stalt samen met architect Samir hun mooiste Marktplaatsvondsten samen in een Amsterdamse pand.

Heel fijn, want je kunt alles direct kopen.

Dat Marktplaats geniaal is, weten we natuurlijk allemaal. Een groot deel van mijn interieur is gevonden op Marktplaats. Zo reisde ik in mijn tienerjaren van Zwolle samen met mijn vader af naar Hoofddorp om twee oude bioscoopstoelen uit een schuur te vissen, ging papslief ook mee naar Borne om een paspop met mij te kopen (die staat tegenwoordig in mijn inloopkast, het ding is ruim vijftien jaar oud) en tourde ik met vriendlief naar Arnhem om vier Pastoe-stoelen op te pikken. Ja, ik hou van Marktplaats!

Blij verrast ben ik dan ook dat het brein achter de blog Gevonden op Markplaats (tip, tip, tip) samen met architect Samir volgende week de Gevonden op Marktplaats-Salon openen. Hiervoor stelden ze vijftien kamers vol met gevonden voorwerpen samen. Vaak zijn dit de ‘lelijke eendjes’, items waar je normaliter snel voorbij klikt met je muis. Maar als je beter kijkt en er de aandacht voor neemt, merk je dat er in elk item iets moois schuilt. En ja, dan pak je er maar wéér de portemonnee bij..

Alles in de Gevonden op Marktplaats-Salon is te koop. Ik herhaal: alles is te koop! Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen (die van mij is tijdens het tikken van dit stuk ontzettend aan het bonzen), zet dan donderdag 5 juni t/m zondag 8 juni met koeienletters in je agenda. Op deze dagen kun je op de Looiersgracht van 10.00-16.00 (in het weekend van 10.00-18.00) shoppen totdat je erbij neervalt.

Zie je daar…

Gevonden op Marktplaats gaat offline
Gevonden op Marktplaats gaat offline
Gevonden op Marktplaats gaat offline
Gevonden op Marktplaats gaat offline
Gevonden op Marktplaats gaat offline

Fotografie: Dim Balsem
Suits: Bonne Reijn

Reageer ook