Getipt door Interiorator: Svenskt Tenn

Patrick van de blog Interiorator was onlangs in hartje Stockholm op zoek naar de leukste spots. Svenskt Tenn is daar eentje van, hoewel je wél iets moet hebben met deze ‘oude wijven’ shop.

Svenskt Tenn is namelijk één grote kleurenexplosie. Of zoals Interiorator dat zo goed verwoordt: “Tenn has got it all: patterns by designer Josef Frank, the boldest of bold color combinations, a rich history and above all a clear vision of what they are. That, and the most beautiful logo in the world.” Bekijk op de blog van Interiorator de rest van de foto’s die hij in de winkel maakte. You love it or you hate it. Ik vind het wel wat hebben.

Patrick Kooiman woont in Rotterdam, is interieur stylist, eigenaar van de interieurblog Interiorator en Living & Design Editor voor de Bijenkorf. Voor zijn werk struint hij binnen- en buitenland af op zoek naar de leukste spots op designgebied. Op Interior Junkie vind je maandelijks een gastblog van Patrick en vind je wekelijks een inspiratiepost over wat hij die week meemaakt op designgebied.

Volg Patrick op Twitter & Facebook & Pinterest

Reageer ook