Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Getipt door Interiorator - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 02-12-2023

  13 januari, 2014

  Getipt door Interiorator

  Getipt door Interiorator
  Gehaktballenrestaurant Balls & Glory. Geniaal!

  De gehaktbal. Meer Nederlands kun je het niet maken. Maar de Belgen kunnen er ook wat van. In Gent ontdekte Patrick van de blog Interiorator Balls & Glory. Een restaurant waar je alleen maar gehaktballen kunt bestellen. Denk maar aan gehaktballen met kers-appel-peer-roquefort, witlof-mosterd, geitenkaas-ham, champignon-truffel of kervel-spek. Elke seizoen komt de chefkok met een nieuwe collectie aan gehaktballen allen geserveerd met een frisse salade of aardappelpuree met verse groente. Jum.
  Het geheim van de gehaktballentent? In elke bal stoppen ze ‘heel veel liefde’. Kijk, net als bij grootmoeder thuis..  Fijn: ze zitten ook n Antwerpen en Brugge.
  Patrick Kooiman woont in Rotterdam, is interieur stylist, eigenaar van de interieurblog Interiorator en Living & Design Editor voor de Bijenkorf. Voor zijn werk struint hij binnen- en buitenland af op zoek naar de leukste spots op designgebied. Op Interior Junkie vind je maandelijks een gastblog van Patrick en vind je wekelijks een inspiratiepost over wat hij die week meemaakt op designgebied. Goed om te weten: Patrick won dit jaar de VT Wonen Meet the Blogger Award!
  Volg Patrick op Twitter & Facebook & Pinterest
   

  Eén reactie op “Getipt door Interiorator”

  1. Thomas schreef:

   Is het restaurant van tv-kok Wim Ballieu trouwens!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu