Finnair x Marimekko

Vanaf 2013 vlieg ik alleen maar met Finnair. De Finse vliegtuigmaatschappij gaat namelijk samenwerken met designmerk Marimekko.

Mocht je vanaf volgend voorjaar een vlucht pakken met Finnair, dan kan het wel eens zo zijn dat je je bakkie koffie drinkt in een échte Marimekko mok, onder een heerlijk Marimekko dekentje ligt en in slaap valt op een zacht Marimekko kussentje. Twee Airbussen zijn zelfs voorzien van een Marimekko print, waarheen één ervan al vliegt tussen Finland en Azië (de Aziaten zijn al jaren weg van het Finse merk, inclusief ondergetekende). Nummer twee gaat in 2013 de lucht in. Hopelijk met mij erbij..

Finnair en Marimekko willen met de driejarige samenwerking de ‘joy in life’  terugbrengen. En dat gaat ze zeker lukken. Het is slechts een printje, maar voor mij wordt het zo een totaal andere vliegbeleving. Tijdens je vlucht kun je trouwens ook Marimekko spullen aanschaffen (tax-free!).

Er is wel één minpuntje: het Marimekko servies wordt alleen in de Business Class geserveerd. Misschien heb ik tegen die tijd genoeg miles gevlogen zodat ik een upgrade krijg… Let’s hope!

http://www.youtube.com/watch?v=2OSIw8MMNCo&feature=youtu.be

 

Reageer ook