Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

ELLE Inside Design - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  27-06-2022

  22 september, 2012

  ELLE Inside Design


  Gisteren struinde ik de designroute van ELLE Inside Design af die door de woonwijken van IJburg liep. Ben je nog niet geweest? Doen!

  Het driedaagse designevent (nog t/m morgen 23 september te bezoeken) wordt voor de tweede keer op rij op IJburg gehouden. Na een uur lang zitten bedenken hoe ik op IJburg kwam (de Amsterdamse Brug was afgesloten en ik heb het richtingsgevoel van een echte vrouw) besloot ik toch maar mijn fiets ergens te parkeren en tram 26 te nemen. Ik was er binnen 10 minuten..
  Over Inside Design
  Tijdens dit jaarlijkse event dat georganiseerd wordt door ELLE Decoration (een van mijn favoriete woonbladen) vind je alles op het gebied van design. Een must voor designjunkies dus. Drie dagen lang vind je hier verschillende presentaties van zowel gevestigde woonmerken als aanstormend talent van design academies. Daarnaast kun je er terecht voor verschillende lezingen in samenwerking met Frame Publishers: zo kun je o.a luisteren naar kleurenexpert Anne van der Zwaag. En de pop-up eettentjes waren ook erg favoriet!
  Zet het voor vanavond alvast in de agenda: ELLE Eten organiseert van 18.00 uur-21.30 uur een Potluck (uit de States overgewaaid dinerbuffet)  waar iedereen zijn eigen maaltje meeneemt en waar je heerlijke wijn kunt proeven. Een soort van BYO (Bring Your Own) picknick. Voor 5 euro kun je aanwezig zijn. Burp..
  Meer over de verschillende merken en designers die ik tijdens de designroute tegen kwam, vind je de komende week op mijn blog.
   
   


  © Elisah Jacobs

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu