Eilandleven @ San Giorgio Mykonos

Het goede leven beleef je zeker in het San Giorgio Mykonos hotel in Griekenland. Het designhotel biedt verschillende kamers met een prachtig eclectisch interieur. Inchecken graag!

Het geheel doet me sterk denken aan Harissa Villas op Ibiza waar ik vorig jaar verbleef (heimwee!!). Het idee van architect Elzblick Kutucu? Alle gasten moeten het gevoel krijgen dat je logeert bij iemand thuis. Maar natuurlijk niet zomaar in een logeerkamer. Alle kamers in dit hotel zijn geïnspireerd op het bohemianstijltje uit de jaren ’60, maar dan op z’n chique. Je ziet dan ook veel hout, rieten meubelstukken (denk maar aan die zeer relaxte hangstoelen) kalkstenen muren, dierenhuiden als vloerkleed, Perzische tapijten en kleurrijke tegels. Doordat de muren spierwit zijn komen kleurrijke accenten nog beter uit. Het geheel straalt iets sereens uit, maar tegelijkertijd ook veel warmte. De perfecte combi voor een vakantieadres.

Niet alleen het interieur verdient de aandacht, ook het uitzicht. Vanaf je balkon heb je een geweldig panoramisch uitzicht over de Cycladen. Oordeel zelf..

Nog meer hotspots:

Reageer ook