Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Een ontbijtje met Alessi x Marcel Wanders - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  21-05-2022

  Een ontbijtje met Alessi x Marcel Wanders

  Wat is ‘ie leuk: deze eierdop van Alessi ontworpen door Marcel Wanders plus bijbehorende lepel waarmee je heel gemakkelijk je eitje op de kop tikt. Het hamertje aan het uiteinde maakt het (paas)feest helemaal compleet..

  Ik ben al jaren fan van het Italiaanse merk Alessi; in mijn keuken zijn meerdere Alessi ontwerpen te vinden. Ik kan de humor in alle ontwerpen erg waarderen, alle items toveren regelmatig een lach op mijn gezicht. Dat Alessi en Marcel Wanders (ook een van mijn favorieten!) al sinds 2011 samenwerken, juich ik alleen maar toe.
  Zo lanceerde Marcel Wanders in 2011 de Dressed-collectie voor Alessi, een volledige lijn aan servies, glazen, bestek, potten en pannen ‘dressed’ voor een speciale gelegenheid. Goed nieuws voor alle fans want Marcel Wanders breidt dit jaar uit met twee nieuwe lijnen: Dressed Breakfast en Dressed in Wood. Dit keer voor de ontbijttafel, nét op tijd voor Pasen dus.
  Naast deze eierdop met hamerlepeltje (als je kids hebt, is het eierdopje ook te koop in een plastic versie) telt de lijn o.a ook een koektrommel met belletje in de deksel (zodat je nooit stiekem een koekje kunt pakken, slim!), een ontbijtbord met een ornamenteel patroontje (handig; zowel voor je thee-, koffie- als espressokopje), een latte machiatto-lepel (ja hoor, ook je koffie krijgt een apart lepeltje), een sprookjesachtig melkkannetje én een lijn van hout gemaakt in Valle Stroma a.k.a Pinokkio-vallei omdat hier alle houten poppen gemaakt worden (leuk!). Ja hoor, ik ben fan, maar let wel: de lijn is niet goedkoop. het eierdopje kost bijvoorbeeld €20, het lepeltje €25 per set van twee, de koektrommel is €98. Juist ja, ik ga alvast sparen..
  Paasinspiratie: Alessi x Marcel WandersEen ontbijtje met Alessi x Marcel Wanders Een ontbijtje met Alessi x Marcel Wanders
  Paasinspiratie: Alessi x Marcel Wanders
   
   

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu