Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een onderonsje met Tom Dixon - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 10-12-2023

  28 november, 2014

  Een onderonsje met Tom Dixon

  Ik sprong een gat in de lucht toen ik hoorde dat ik mijn designheld Tom Dixon (ja, van o.a de ge-wel-dige Copper Shade lamp) als een van de weinige bloggers mocht interviewen. Hoera!!

  Gisteren toog deze Amsterdammer ‘helemaal’ af naar Amstelveen om bij Co van der Horst Design Village een theetje te drinken met Tom tijdens het Tea with Tom event waar de Britse ontwerper de allereerste Tom Dixon shop-in-shop van Nederland opende. Gewoon, bij mij in de buurt. Hoe verleidelijk is dat?

  Uiteraard voelde ik Dixon aan de tand over zijn eigen huis, een privé woonproject waar een oude watertoren aan te pas komt, waarom de Copper Shade lamp zoveel harten verovert én dat de koperen mannenschoen niet alleen te gebruiken is als deurstop..

  Ik ga het interview z.s.m uitwerken zodat jullie allemaal even mee kunnen genieten van mijn ontmoeting met Tom. Voor nu moet ik nog even mentaal bijkomen van het feit dat ik tijdens de loting dé gouden theeset van Tom Dixon niet heb gewonnen. Keep on dreaming..

  2 reacties op “Een onderonsje met Tom Dixon”

  1. Carmen schreef:

   Super gaaf!!! Ben jaloers, heb destijds stage gelopen bij Co van der Horst om de styling van de winkel te doen. En toen ook veel met Tom Dixon collectie gewerkt. Zelfs toen ik terug naar huis verhuisde heb ik Tom Dixon dozen die over waren van een styling klus gebruikt als verhuisdozen haha! Super gaaf dat je hem mocht interviewen en ben benieuwd naar het interview 🙂

   Liefs Carmen

  2. Mascha schreef:

   Was een erg sympathieke presentatie van Tom Dixon; leuk om erbij geweest te zijn en met jou kennisgemaakt te hebben! Ik heb je tijdens jouw interview nog samen met Mr. Dixon himself op de gevoelige plaat vastgelegd. Zal ik je die foto even mailen? Laat me maar weten!
   Groetjes, Mascha (LEEM Concepts).

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu