Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Een kijkje in mijn nieuwe droomhuis in Haarlem - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  29-06-2022

  Een kijkje in mijn nieuwe droomhuis in Haarlem

  De afgelopen maanden konden jullie in een reeks video’s voor Rabobank mijn huizenjacht volgen. En dat ik uiteindelijk Het Droomhuis 2.0 vond, wisten jullie natuurlijk ook al. In deze video geef ik een allereerste sneak peek van mijn nieuwe droomhuis. Kom maar binnen…

  Wat was het spannend de afgelopen maanden toen ik volop op huizenjacht was. Ik had één eis: mijn nieuwe droomhuis moest binnen de ring van Amsterdam staan. Er buiten ‘wilde ik zeker niet wonen’. Maar ja, na zoeken en zoeken én nog eens zoeken, vonden mijn vriend en ik het maar niet. En toen ging ik bij mezelf denken: wil ik per sé in de stad blijven wonen of wil ik gewoon een mooi huis? De Interior Junkie kwam nog eens extra bij mij naar boven: welnee, ik ga natuurlijk voor dat mooie huis!

  Authentieke details én een enorme tuin

  Een eeuwenoud herenhuis in Amsterdam bleek onbereikbaar, maar niet in Haarlem. Bij het bezichtigen van dit huis werd ik op slag verliefd na één blik op de voordeur (bekijk het filmpje maar, dan snap je het!). En dat gevoel werd alleen maar versterkt toen ik de 3,5 meter hoge plafonds mét authentieke ornamenten zag. Dan niet te denken aan de enorme tuin, de prachtige zolder met balkenplafond en de rijke geschiedenis die het pand rijk is…
  Omdat ik al mijn papieren op orde had, was de hypotheek zo geregeld. Ben jij zelf ook op huizenjacht en wil je meer weten over Hypotheek binnen een week check dan de website van Rabobank. Succes met je huizenjacht en ik ben natuurlijk ook erg benieuwd wat je van mijn nieuwe droomhuis vindt…

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Rabobank.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu