Een kijkje bij fotograaf Maurice

Binnenkijken bij fotograaf Maurice

Roza bezocht het atelier van Maurice van Es, een jonge fotograaf uit Den Haag die vandaag zijn eigen expo opent. Komt dat zien!


Eén van de projecten die Maurice heeft opgezet is [vet]Rooms of now[vet]. Rooms of Now is een dienst waar hij “een blijvend aandenken van een huis of kamer” maakt, zoals hij het zelf beschrijft. Door zijn bijzondere kadrering en typische lichtgebruik van fotograferen is elk hoekje van een huis een potentieel kunstwerk, die later gebonden worden tot een boekje.

Op de tafel in zijn atelier liggen de verschillende onderdelen van zijn project ‘Now will not be with us forever’, van 25 mei tot 21 juni te zien in Lief hertje en de Grote Witte Reus (Den Haag). Goed nieuws: de expositie opent vandaag.

Wil je meer weten over Maurice of Rooms of now? Bekijk www.mauricevanes.nl en www.roomsofnow.nl en misschien komt Maurice binnenkort wel jouw huis of kamer vastleggen..

Binnenkijken bij fotograaf Maurice
Binnenkijken bij fotograaf Maurice

Binnenkijken bij fotograaf Maurice
Binnenkijken bij fotograaf Maurice

Tekst & beeld Roza Schous

Meer binnenkijkers van Roza:

Roza studeert fotografie aan de Willem de Kooning Akademie in Rotterdam en verzamelt dingen. Haar grootste hobby is dan ook het afstruinen van kringloop winkels en rommelmarkten om zo unieke dingen te vinden voor in haar huis. Ze woont sinds kort in Rotterdam en is de stad dus nog volop aan het ontdekken, de leukste hotspots zal ze natuurlijk delen op Interior Junkie. Volg haar ook op haar Facebook account.

Lees hier meer over Roza en haar woonverslaving.

Reageer ook