Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een katten lounge: iets voor jouw diva?! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-09-2023

  13 november, 2018

  Een katten lounge: iets voor jouw diva?!

  Je trouwe viervoeter verdient natuurlijk het allerbeste. En dan heb ik het niet over de hond. Welnee, deze post staat geheel in het teken van het meest diva-achtige huisdier; dé kat! Die van mij is de allergrootste, dus o wee als haar kattenhuisje slash latten lounge tegenvalt. Gelukkig vond ik weer hele leuke exemplaren…

  Sinds kort heeft MADE.com ook items voor je huisdier. Naast een marmeren voederbakje (dat het ook goed doet als sleutelbakje) is er ook een katten lounge voor je kat of kleine hond genaamd Kyali. Dit heerlijke bedje is gemaakt van natuurlijk essenhout en komt met een o zo zacht kleedje in het grijs. Voor de iets grotere diva’s onder ons (lees: onze kat weegt zeven kilo) is er gelukkig ook een iets grotere versie waar dan ook hondjes in kunnen. En zo is iedereen weer blij.

  Vierkant kattenhuisje

  Een katten lounge: iets voor jouw diva?!

  Ben je minder van de organische vormen in huis, dan is dit vierkante kattenbed wellicht meer iets voor je. Katlief verveelt zich met dit ding zeker niet; het heeft drie voordeurtjes om naar binnen te gaan én de voorkant is uitschuifbaar zodat het bedje extra groot wordt. Nog meer feest: bovenop kan je diva heerlijk toeven om haar omgeving van grote hoogte op haar troon in de gaten te houden. Buigen mag…

  Katten tipi

  Een katten lounge: iets voor jouw diva?!

  De tipi voor kinderen kennen we natuurlijk allemaal. Toch vond ik dat altijd het leukst voor mijn kat.  Nu is die van mij meer een diva dan een hippie, maar ik denk dat ze deze katten tipi ook zeker kan waarderen. Deze komt met pompons én een bijpassend kleedje zodat ze er ook deze winter lekker warm bij zit. FYI: ook goed te doen voor kleine hondjes.

  Multifunctionele katten lounge

  Een katten lounge: iets voor jouw diva?!

  Ik hou van dit kattenhuisje omdat het baasje er zelf ook wat aan heeft. Dit is namelijk meteen een hip salontafeltje. Terwijl jij je bak thee en schaal koekjes op tafel stalt, snurkt je diva er lekker op los. Heb je geen huisdier, dan is het ook goed te doen om bijvoorbeeld hout in te stallen voor je open haard (of knuffels voor in de kinderkamer).

  Kattenhuisje op pootjes

  Een katten lounge: iets voor jouw diva?!

  Dit kattenhuisje heeft mijn eigen diva. Ze lag er de eerste maanden de hele dag in, nu laat ze ‘m links liggen. Maar het kan zomaar zijn dat ze er straks gewoon weer de hele dag in toeft (FYI: katten wisselen regelmatig van slaap/relax plek). Dit huisje staat iets hoger, dus katlief moet wel eventjes springen. Had die van mij wel even wat moeite mee in het begin. Hij komt trouwens ook met een krabmatje én erboven op (moet ze nog hoger springen!) kan ze ook toeven, maar dat vindt mevrouw iets teveel van het goede. Ik bewaar er nu mijn verzameling tijdschriften op.

  Katten penthouse

  Een katten lounge: iets voor jouw diva?!

  Hoe leuk is dit kattenhuisje? Zeg maar gerust penthouse (mét veranda. Ik herhaal: met veranda!!). Je poezenbeest heeft drie verdiepingen om uit te kiezen, hoewel de bovenste verdieping alleen voor de wat kleinere katten is. Die van mij zou meteen klem zitten. Ook schijnt het dak favoriet te zijn als katten lounge. Is blauw niet de kleur waarvan jouw diva’s hart sneller gaat kloppen, dan verf je ‘m heel gemakkelijk in een ander kek kleurtje.

  Vilten katten lounge

  Een katten lounge: iets voor jouw diva?!

  Met een beetje fantasie lijkt deze katten lounge op een steen. Maar dan wel eentje van vilt, dus o zo zacht. Je kat voelt zich hierin extra geborgen door de organische vorm. Hij is trouwens verkrijgbaar in verschillende maten, zodat elke poezenbeest hier heerlijk in toeft. Paste ik er maar in, Zucht…

  Katten lounge, kan ook als salontafel

  Een katten lounge: iets voor jouw diva?!

  Deze katten lounge lijkt ook net op een salontafel. Toch is dit het niet. Bovenop en erin ligt een heerlijk zacht kleedje zodat je diva keuze heeft waar te chillen. Wil je ‘m stiekem toch gebruiken als salontafel vervang dan het kleedje boven voor een houten of messing dienblad. Moet je diva natuurlijk wel willen he?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu