Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een bloemenzee op de muur met tweedehands schilderijen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 09-12-2023

  Een bloemenzee op de muur met tweedehands schilderijen

  Bloemen in huis. We kunnen er niet om heen. En dan heb ik het niet alleen maar over veldboeketten en kunstbloemen (zoals die van mij op de televisiekast). Nee, ik heb het over weelderige bloemenprints en fleurige schilderijen. In het huis van Odet uit Warmond spotte ik hele mooi tweedehands schilderijen.

  Het werd me snel duidelijk: Odet houdt van kleur, konijnen (daar in de complete huizentour die vrijdag live gaat meer) én bloemen. In haar huis spotte ik namelijk een hal vol met bloemenschilderijen. Ze vertelde me dat ze al deze schilderijen overal en nergens vandaan haalde en (vaak) tweedehands kocht. Haar jarenlange verzameling van tweedehands lijsten komt mooi tot zijn recht in de hal.

  Door alle tweedehands lijsten te clusteren, krijg je een mooi geheel in de hal. Omdat Odet ook koos voor schilderkunst past ook alles goed bij elkaar, maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om eens te wisselen met fotografie van bloemen. In het huis van Odet vind ik schilderkunst juist het mooist omdat dat perfect past in het eeuwenoude arbeidershuisje waarin ze woont.

  Een bloemenzee op de muur met tweedehands schilderijen Een bloemenzee op de muur met tweedehands schilderijen

  Waar de liefde voor bloemen vandaan komt? Haar vader was een bloemenkweker. “Ik heb dan ook regelmatig een verse bos bloemen in huis. Niet alleen omdat het zo vrolijk staat, maar ook om de kwekers te steunen,’ aldus Odet.

  Meer zien van deze tweedehands lijsten?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer inspiratie uit het huis van Odet met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Odet zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier de vorige woontip uit het huis van Odet:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij designblogger Patrick uit Rotterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu