Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Druk bezig met toilet nr. 1 pimpen met flamingo behang - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-06-2023

  Druk bezig met toilet nr. 1 pimpen met flamingo behang

  De behangrol lag al maanden in huis, maar ik kon er helaas nog niets mee doen. Ons toilet op de begane grond was namelijk aan een flinke metamorfose toe (lees: de hele ruimte leek te stammen uit de jaren 70) inclusief fancy wc-pot en honingraattegels. Wat er aan de muur kwam? Behang met flamingo’s!

  Hadden jullie de sneak peek van mijn walk-in closet al gezien, waarin geweldig gouden behang met een relief van bananenbladeren van Arte pronkte? Nou, het behang op toilet nummer één is van datzelfde merk. Ik wilde namelijk iets geks op het toilet, net zoals in mijn vorige huis waar ik werkte met kleurrijke muurstickers. Het behang ophangen was alleen een hels klusje; de rol is namelijk een meter breed en zoals je wellicht wel weet, is een toilet nou niet bepaald een grote ruimte. En die van mij had ook nog allemaal leidingen en hoekjes. Ik ben weer wat grijze haren rijker (op bovenste staande foto kon ik nog lachen omdat ik net was begonnen), maar het hangt en ik ben er ontzettend blij mee.

  Binnenkort laat ik jullie het eindresultaat zien van mijn ‘lekker foute’ toilet. Nu eerst nog even afstylen met leuke accessoires…

   

  Eén reactie op “Druk bezig met toilet nr. 1 pimpen met flamingo behang”

  1. Merle schreef:

   Ha ha, als dit fout is wil ik geen goede hebben ?. Zag wat van het resultaat op Instagram. Prachtig!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu