Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Doe eens gek en maak een 'bedstee' voor je servies - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-06-2023

  Doe eens gek en maak een ‘bedstee’ voor je servies

  Ja, je leest het goed. Een ‘bedstee‘ voor je servies. Daar lijkt deze inbouwkast toch wel het meeste op, toch? Deze kast spotte ik tijdens mijn binnenkijker bij Nadine in Zaandijk. Ze vertelde me dat haar vriend deze zelf maakte. Kijk, handig zo’n man in huis. Dé ideale plek om haar mierzoete servies in op te bergen.

  Als de kast dicht is, heb je geen idee wat voor moois er allemaal achter de deuren schuilt. Het leuke is dat je deze ‘bestee‘ zowel open als dicht kunt laten. Open is hij namelijk hartstikke leuk en de deurtjes zitten niet in de weg (ik bedoel: ik kon er nog gewoon langs lopen).

  Haar poppige servies (check even dat suikerpotje, die koperkleurige cakevorm, de vintage blikjes, de koe als melkkannethe en oh: de zoete bordjes!) springt er zo echt uit. Nadine pimpte trouwens de plankjes met kant, zodat het nog zoeter oogt. Ben heel benieuwd wat jullie van deze oplossing vinden om servies op te bergen. Ik ben fan! Nadine;s vriend Rik is trouwens in te huren voor dit soort klussen. Interesse, check dan even zijn website.

  Doe eens gek en maak een 'bedstee' voor je servies Doe eens gek en maak een 'bedstee' voor je servies Doe eens gek en maak een 'bedstee' voor je servies

  Meer zien van het huis van Nadine?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer wooninspiratie uit het huis van Nadine met als kers op de taart de volledige huizentour (zowel de foto als de video tour) die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Nadine zien, volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de woontip van gisteren uit het huis van Nadine:

  Bekijk hier de woonkamer inspiratie uit de vorige huizentour bij Roel uit Laren:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu