Doe eens gek en kies voor een roze trap

Voorafgaand aan elke nieuwe huizentour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Dit keer ging ik binnenkijken in het Amsterdamse stulpje van Maartje, haar man Dirk, zoontje Vito én een oude bekende; mopshond Willem. Hun huis valt op door de roze trap

Een wat?! Ja, je leest het goed; Maartje kreeg haar man zo ver om te kiezen voor een roze trap (doe mij zo’n vent!). “Soms lijkt het net lichtbeige, het is maar net hoe de zon er op staat,” grapt Maartje. Doordat het een open trap is, die in verbinding staat met de woonkamer, is het meteen de eyecatcher van de eerste verdieping. De roze trap is niet te missen. Omdat de muren (behalve die met het tropische behang) verder wit zijn gelaten, wordt het ook niet meteen te druk. En nog even terugkomend op dat tropisch behangetje: hoe leuk is die?

Doe eens gek en kies voor een roze trap

Meer van deze roze trap en al het andere moois zien uit het huis van Maartje?

Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer woonkamer inspiratie uit het huis van Maartje met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Maartje zien, volg haar dan op Instagram.

Bekijk hier de woonkamer inspiratie uit de vorige huizentour bij Nadine uit Zaandijk:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

3 reacties

Chelan -

Roze trap ziet er leuk uit :) gek op roze!!

Marlène -

Weet iemand welke kleur dit is precies?

interiorjunkie -

Ikke ook :)

Reageer ook