DIY: voor dit bankje heb je maar twee dingen nodig

DIY‘s zijn niet alleen (vaak) budgetproof, maar ook nog eens super leuk om te doen. En hoe cool is het ook om te kunnen zeggen dat je dit meubelstuk zelf hebt gemaakt? Een echte one-of-a-kind. Voor deze DIY heb je maar liefst twee dingen nodig en kost dit je niet eens een halve dag om te maken.

Wat is de DIY?

Een bankje. Bijvoorbeeld voor in de gang of voor aan het voeteneind van je bed. Super handig om daar je dekens of kussens op te bewaren of om op te zitten wanneer je je schoenen aan moet doen, in het geval je deze in de gang een plekje geeft.

Wat heb je nodig?

Een plank en poten. Heb eigenlijk gelogen, je hebt voor deze DIY in totaal vijf dingen nodig (vier poten en één plank), maar die poten tellen dan even als een ding. Ik zou voor stalen pootjes gaan, die ook Interior Junkie Elisah voor haar tv-meubel gebruikte, maar dan nét even iets langer zodat de zit niet te laag wordt.

Poten aan de onderkant van de plank bevestigen en klaar. Je eigen gemaakte bankje. Veel plezier ervan!

Beeld gevonden via:

1. French by Design via Domino. 2. Claire Cottrell via Domino.

renata

Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

Reageer ook