Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

DIY: spelen met details van leer in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-09-2023

  DIY

  22 februari, 2017

  DIY: spelen met details van leer in huis

  Een stoer interieur is helemaal van nu. En ik ben helemaal voor deze stijl. Een stoer interieur hoeft niet kil en ongezellig te zijn. Juist de combi van kille, harde materialen en donkere kleuren met warme, zachte stoffen en lichte kleuren maakt een interieur niet alleen stoer maar ook huiselijk.


  Om je inrichting stoerder te maken, kun je denken aan het gebruik van leer. Met kleine details kun je al een groot verschil maken in je huis. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen in de keuken van leer, of gebruik leren banden om een plant aan het plafond op te hangen.
  Ik maak graag zelf spullen voor in huis. Een poos terug heb ik plankjes gemaakt voor in de keuken (benieuwd? Check dan de Huizentour die Interior Junkie Elisah bij mij maakte!), die opgehangen zijn met leren bandjes. Het geeft natuurlijk toch iets extra’s wanneer je weet dat je het zelf gemaakt hebt. Daarom deel ik hieronder mijn DIY met je, zodat jij ook aan de slag in je huis kunt.

  DIY: spelen met details van leer in huis

  Wat heb je allemaal nodig?!

  • Houten plank.
  • Leren bandjes( oude riem, schouderband van een oude tas, of bij een hobbywinkel/leerwinkel )
  • Bevestigingsmateriaal om alles op te hangen, afhankelijk van de muur en het gewicht van wat je op de plank wil neerzetten.

  Ik heb de steigerhouten plankjes laten zagen bij de bouwmarkt. De leren bandjes bestelde ik online bij een hobbywinkel. Zo had ik veel keuzen in breedte en kleuren. Daarna was het even proberen (handig met z’n tweeën, want: te weinig handen in je eentje! ) hoe de bandjes moesten hangen en aftekenen waar de gaten in de bandjes en in de muur moesten komen. Het is even een klusje, maar wat een stoer resultaat. Succes met je DIY!

  Beeld gevonden via:

  Eigen beeld via Heutster.

  kirsten

  Kirsten woont samen in een jaren ‘60-woning in Nieuwegein. Ze werkt als juf van groep 7 op een basisschool. Hiernaast is zij mede-eigenaar van de interieurblog Heutster. Hier delen Kirsten en haar vriend Niels resultaten van styling-projecten die ze samen in hun industrieel ingerichte woning hebben uitgevoerd. Kirsten houdt van een stoere inrichting en is niet bang om statements te maken. Op Interior Junkie deelt ze haar ideeën met je.

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu