DIY Kerstboom leftovers

Teveel kerstballen over, maar zonde om ze weer terug in de doos te leggen? Gooi ze dan allemaal in een vaas.

Ondanks dat er elk jaar weer tientallen kerstfiguurtjes in mijn kitscherige kerstboom bijkomen, krijg ik het altijd voor elkaar alles in de boom te hangen. Dit jaar besloot ik alle stenen figuurtjes, die te zwaar zijn voor m’n boom, in een mooie vaas te doen. Dit deed ik sowieso elk jaar met kerstballen, dit jaar is het tijd om de vaas met stenen figuurtjes en zuurstokjes te vullen. En zie hier, m’n koffietafel ziet er meteen stukken leuker uit.

Ook een tip: koop rode besjes en zet drie takken in een doorzichtige vaas. Superleuk voor de feestdagen!

© Elisah Jacobs

0 reacties

Myrthe -

Ziet er erg leuk uit! Waar heb je die groene kist(?) vandaan? Ik ben ook naar zoiets op zoek. :)

Reageer ook